EX ONE DIRECTIONOVAC

Bivša zaručnica pokrenula pravni postupak protiv pjevača: ‘Maltretira i mene i moju mamu! Sve se gura pod tepih...‘

Par je u vezi bio tri godine, a ljubav je puknula nakon godinu dana zaruka

Maya Henry

 Gwtm/goff Photos/profimedia/Gwtm/goff Photos/profimedia

Spisateljica i model Maya Henry započela je pravni postupak protiv bivšeg zaručnika, pjevača Liama Paynea, optužujući ga da je opsesivno kontaktirao njezine prijatelje i obitelj, prenosi Daily Mail. "Otkako smo prekinuli toliko mi poruka šalje da će mi mobitel eksplodirati. I to ne samo s njegovog mobitela, nego i s drugih brojeva... I to ne samo meni, već i mojoj mami. Je li to vama normalno ponašanje?", požalila se ranije Henry.

image

Liam Payne i Maya Henry

Mcc/Spread Pictures/Profimedia/Mcc/spread Pictures/profimedia

Također, manekenka je optužila Paynea da je igrao na kartu odanosti velikih obožavatelja One Directiona na društvenim mrežama kako bi je javno osramotio. "Kad nekome stalno dopuštaš da radi što želi, nikada neće shvatiti da je ono što je učinio loše, ili to shvate, ali znaju da će proći nekažnjeno, što se njemu događa godinama. Sve se gura pod tepih... Nemam pojma tko stoji iza svega ovoga, ali ništa o njemu nikad ne izađe na vidjelo", kazala je Henry.

"Teško je kad ti ljudi skaču za vratom zbog toga što govoriš istinu o stvarima koje su se dogodile, a iskreno rečeno, to su odvratne stvari koje su se dogodile i odvratne stvari koje je on učinio", dodala je. Kako su odvjetnici rekli za Daily Mail, Henry je prošloga tjedna poslala nalog za prestanak nelegalnih radnji pjevača nakon što su se pojavile nove i zabrinjavajuće informacije.

image

Liam Payne

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Inače, Payne je svoj prvi javni izlazak s Henry imao 2019. godine, a trogodišnja veza završila je nakon godinu dana što je par bio zaručen. Pjevač nastavlja dalje nakon toga i pronalazi novu djevojku, Kate Cassidy, a Henry piše svoj debitantski roman "Looking Forward", koji govori o djevojci koja se zaljubljuje u pop zvijezdu.

image

Liam Payne i Kate Cassidy

Mcc/Spread Pictures/Profimedia/Mcc/spread Pictures/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 15:14