FIZIČKI OKRŠAJ

Bivša zaručnica nekadašnjeg člana One Directiona otkrila s kim se on sukobio: ‘Nasilno ga je pritisnuo uza zid...‘

Nedavno je pjevač otkrio da je imao fizički sukob s jednim članom bivšeg benda, ali nije htio otkriti o kome je riječ

Maya Henry

 Gwtm/goff Photos/profimedia/Gwtm/goff Photos/profimedia

Bivša zaručnica pjevača Liama Paynea, Maya Henry otkrila je s kim se Liam sukobio dok je još bio u bendu One Direction. Naime, nedavno je Liam u jednom podcastu otkrio da je imao fizički sukob s jednim članom bivšeg benda, ali nije htio otkriti o kome je riječ.

"Bio je jedan trenutak kad je izbila svađa u backstageu i jedan me član benda nasilno držao uza zid. Rekao sam mu: ‘Ako ne makneš ruke s mene, vrlo vjerojatno ih nećeš više imati‘", prepričao je Liam. Izjava je potaknula razna nagađanja obožavatelja, a Daily Mail piše da je Maya otkrila da joj je Liam rekao da je to bio Zayn Malik.

"Viđam ovo cijelo vrijeme, posvuda, čula sam tu nepodnošljivu priču toliko puta... rekao mi je da je to Zayn", kazala je Maya na TikToku.

Ranije je Liam otkrio da ima puno razloga zašto ne voli Zayna, ali i da postoji puno razloga zašto će uvijek biti na njegovoj strani. "Da sam morao proći kroz ono što je on prošao... Moji roditelji pružaju pretjeranu podršku do te mjere da je to ponekad iritantno i uopće im ne smeta što to kažem. A Zayn je u tom smislu imao drugačiji odgoj", rekao je pjevač.

Inače, Liam, Zayn, Louis, Niall Horan i Harry Styles probili su se 2010. godine na ‘X faktoru‘ kada su ih suci iz žirija, nakon njihovih solo audicija, odlučili spojiti u grupu. Zayn je prvi napustio grupu i krenuo u solo karijeru, a ostatak benda je 2016. godine otišao na neodređenu pauzu.

image

Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson i Niall Horan

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

Liam i Maya upoznali su se kada se ona, kao 15-godišnjakinja, pojavila na koncertu One Directiona. Par se zaručio u kolovozu 2020. godine, ali razišao u svibnju 2022. godine. Trenutno je Liam u vezi s influencericom Kate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 13:18