TRAGIČNA SMRT

Bivša misica, zaposlenica slavnog ex-nogometaša, srušila se i umrla na poslu. Imala je samo 25 godina

Jessica Whalley iznenada je pozlilo u konjušnici Michaela Owena. Hitna joj nije mogla pomoći, mogli su samo konstatirati smrt

Jessica Whalley, bivša misica koja je preminula u 25. godini

Prijatelji se opraštaju od 25-godišnje Jessice Whalley, bivše misice, koja je u utorak preminula na imanju Manor House Stables, konjušnici u Malpasu u Chesireu, kojoj je vlasnik bivši engleski nogometni reprezentativac Michael Owen. Whalley, koja se od djetinjstva bavila jahanjem i bila vrsna u konjičkim sportovima, tamo je radila kao menadžerica za prijevoz.

Mladoj ženi pozlilo je na poslu, a iako je hitna pomoć stigla brzo, ništa nisu mogli učiniti za nju. Proglašena je mrtvom na mjestu događaja. Policija je rekla da se ne radi o nasilnoj smrti. Što je uzrokovalo prerani odlazak Jessice Whalley otkrit će mrtvozornik.

U objavi iz Manor House Stables rekli su da silno žale zbog gubitka prijateljice i vrijedne suradnice, te mole za privatnost u teškim trenucima.

Jessica Whalley samu je sebe opisivala kao "šeficu za putovanja" u Manor House Stables, a radila je i za šeika Hamdan bin Rashida Al Maktouma iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, vlasnika velike međunarodne mreže konjušnica.

Sudjelovala je na natjecanjima ljepote - 2019. godine predstavljala je Veliku Britaniju na natjecanju Miss Tourism Universe, održanom u Beirutu i dospjela među prvih deset.

Njezini prijatelji pišu u svojim objavama kako je bila prekrasna osoba, vrijedna i uporna, a jedna je prijateljica objavila i fotografiju snimljenu samo tri dana prije njezine smrti na kojoj se zabavlja uz čašu vina. Iako je bila aktivna na društvenim mrežama i na Instagramu je imala oko 10.000 pratitelja, njezini su profili bili zaključani.

Konjušnica u kojoj je Whalley radila, osim po svojem slavnom vlasniku, poznata je i kao vrhunska škola jahanja. Owen je zaposlio renomirane suradnike, a od prošlog proljeća tu je i baza Huga Palmera, bivšeg konjičkog asa i osvajača brojnih natjecanja.

Cijela priča s konjima započela je kada se Owenova kći Gemma zainteresirala za konjički sport, 2006. godine, a i on je konje oduvijek volio. Gemma, influencerica i reality zvijezda, sudionica kontroverznog ‘Love Islanda‘, danas je međunarodna prvakinja u dresurnom jahanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:53