AFFLECK OTVORIO DUŠU

‘Bio sam zarobljen i da smo ostali skupa, i dalje bih pio. O vezi s J.Lo sam morao dvaput razmisliti‘

Holivudski glumac priznao je da se ‘osjećao zarobljenim‘ u braku s Jennifer Garner

Ben Affleck i Jennifer Garner

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Holivudski glumac Ben Affleck priznao je da se "osjećao zarobljenim" u braku s Jennifer Garner te vjeruje da se ne bi riješio ovisnosti o alkoholu da je ostao s bivšom suprugom.

"Vjerojatno bismo završili tako da bismo jedno drugome gurnuli nož pod grlo. Vjerojatno bih još uvijek pio da smo ostali zajedno", priznao je glumac koji je 2018. godine otišao na rehabilitaciju zbog alkoholizma, prenosi Daily Mail. Njih su se dvoje službeno rastali u lipnju 2015., dan nakon njihove 10. godišnjice braka.

"Jedan od razloga zašto sam počeo piti bilo je to što sam se osjećao zarobljeno u tom braku. Pomislio sam - ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam sretan, što da radim? I tada sam popio bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loše rješenje", otvoreno priznaje Affleck i dodaje: "U konačnici, mi smo pokušavali, i pokušavali, i pokušavali jer smo imali djecu, ali oboje smo osjećali da ne želimo da taj naš odnos postane model za koji će naša djeca smatrati da brak tako treba izgledati."

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U intervjuu s Howardom Sternom priznao je i da je također oklijevao oko obnove ljubavi s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez te da je morao dvaput razmisliti hoće li se ponovno upustiti u to, zbog utjecaja koji bi ta veza mogla imati na njegovu djecu.

"Sigurno su mi na pamet pale neke sumnje. Moja odgovornost prema djeci je moja najveća odgovornost. Ne želim učiniti ništa što bi njima bilo bolno ili destruktivno", rekao je Affleck i dodao: "Moj život utječe na njih. Njihova mama i ja smo slavne osobe, to je teško. To je križ koji treba nositi."

O raspadu svog braka rekao je sljedeće: "Istina je da smo uzeli vremena da dobro razmislimo, no donijeli smo odluku, rastali smo se. Imali smo brak koji nije uspio. Pokušali smo jer smo imali djecu. Nismo htjeli da njima to bude model braka, da misle da on tako treba izgledati. Dali smo sve od sebe. Znao sam da je dobra mama i nadao sam se da ona zna da sam dobar tata. Morao sam se otrijezniti, i to priznajem."

Affleck je priznao da je kap koja je prelila čašu u njegovoj borbi protiv alkoholizma bio trenutak kad je vidio kako ga njegova djeca zbog toga gledaju. "Lijek za ovisnost je patnja. Dovoljno patiš prije nego što te nešto u tebi natjera da kažeš - dosta je. Bila su to moja djeca koja su me gledala na taj jedan način. Od toga dana, kunem se Bogom, nisam htio više popiti ni kapi. Nisam izliječen. Nisam propovjednik, ali postoji sretan kraj ako stignete do njega", rekao je glumac.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Harry How
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:35