TEŽAK PERIOD PJEVAČICE

Bile su kolegice u bendu, a danas ne razgovaraju: ‘Užasno je. Anksioznost me počela izjedati‘

‘Idem na terapiju i imam mehanizme suočavanja, ali nikada se ne možete toga riješiti...‘, kazala je pjevačica Perrie Edwards

Perrie Edwards

 Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pjevačica Perrie Edwards rekla je da je jako tužno što se dugo vremena nije čula s bivšom kolegicom iz grupe Little Mix, Jesy Nelson. Kao što znamo, Jesy je napustila Little Mix 2020. zbog svog mentalnog zdravlja, i od tada nije razgovarala sa svojim bivšim kolegicama - Perrie, Leigh-Anne Pinnock i Jade Thirlwall - prenosi Daily Mail.

"Ne razgovaramo i nismo razgovarale dugo vremena... To je stvarno tužno, ali ponekad se takve stvari dogode i ljudi odluče da se žele razići i to je apsolutno u redu. Voljela bih da je bilo drugačije, ali ne mogu kontrolirati kako se stvari odvijaju", rekla je Perrie koja se i dalje, bez obzira na to što grupa više ne djeluje, može osloniti na svoju menadžericu Cheryl.

image

Perrie Edwards

Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Perrie Edwards

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Perrie se, unatoč solo karijeri i singlovima "Tears" i "Forget About Us" te prividnim samopouzdanjem, nosi s tjeskobom koja je, kako je rekla, veća nego ikada prije. "Moja anksioznost je vjerojatno najgora nego što je ikad bila... Počela me izjedati. Užasno je. Pokušavam govoriti o tome jer se zbog tjeskobe i napada panike osjećam uplašeno i izolirano", priznala je pjevačica.

"Idem na terapiju i imam mehanizme suočavanja, ali nikada se ne možete toga riješiti, morate naučiti živjeti s tim. Imati dijete je velika promjena, isto kao i solo karijera. Morala sam pronaći unutarnje samopouzdanje da mogu raditi bez djevojaka koje me tješe", dodala je.

image

Perrie Edwards

Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pjevačica je 2021. godine postala mama malom dječaku Axelu kojeg je dobila sa zaručnikom, nogometašem Alexom Oxlade-Chamberlainom.

"On je najbolja osoba koju sam ikad upoznala... Jako me podržava, dobar je i sve je ono što sam oduvijek željela. On je i najsmješnija osoba koju znam. Mogla bih plakati kad priča o njemu, eto toliko ga volim", rekla je Perrie za svog zaručnika. Priznala je da uživa biti zaručnica i da joj se ne žuri udati se jer voli proces pripreme vjenčanja i želi ga u potpunosti iskusiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 13:52