NEPREPOZNATLJIVA JE

Bila je seks simbol i zarađivala milijune, a danas ‘se ne pere i živi kao zvijer‘

Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti, preko dana mi ne pada na pamet, tvrdi glumica

Cameron Diaz i Benji Madden

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Hollywoodska zvijezda Cameron Diaz povukla se iz svijeta glume 2014. Nedavno je gostovala u BBC-jevom podcastu ‘Rule Breakers‘ u kojem je progovorila o životu nakon što je napustila Hollywood. Diaz je priznala kako osjeća da je napravila pravi potez, iako je od tada odbila filmske ponude vrijedne oko 100 milijuna dolara, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene izložene. Vjerovala sam u sve te pogrešne stvari i dopustila da me tretiraju kao objekt, apsolutno. Teško je ne gledati sebe iz tog kuta, ne uspoređivati ​​se s drugima i ne osuđivati ​​svoj izgled", rekla je pa dodala:

"Ne moram više brinuti o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti, preko dana mi ne pada na pamet. Živim kao zvijer, ne perem se. Imam milijun kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mjesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim - dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li djelovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim bilo kakvu energiju na izgled."

Inače, Diaz je od 2015. u braku s glazbenikom Benjijem Maddenom (42) iz benda ‘Good Charlotte‘. Bivša glumica iznenadila je javnost kada je u siječnju 2020. godine objavila vijest o rođenju kćeri Raddix, budući da je ranije rekla da ne razmišlja o majčinstvu. U travnju ove godine Cameron dobili su drugo dijete, sina Cardinala, piše Stil, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Raddix je rođena kad je Diaz imala 48 godina.

Iako Cameron izbjegava javne nastupe, aktivna je na Instagramu gdje se hvali vinom koje proizvodi od organskog grožđa i koje nema šećera u sebi, a napisala je i knjigu ‘Knjiga o tijelu: Zakon gladi, znanost snage i drugi načini da zavolite svoje nevjerojatno tijelo‘.

image

Cameron Diaz

Johannes Eisele/Afp/Profimedia/Johannes Eisele/afp/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 08:29