GLUMICA NA PLAŽI

Bila je luda za operacijama, a slavni muž ju je varao pa ostavio zbog 20 godina mlađe: Danas izgleda ovako

Usprkos godinama, Melanie često oduševljava svoje pratitelje svojom mlađahnom, no otmjenom pojavom

Melanie Griffith

 Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Melanie Griffith, 66-godišnja zvijezda serije "Working Girl", iznenadila je svojim izdanjem u zelenom kupaćem kostimu ovog ponedjeljka u Puerto Vallarti u Meksiku.

image

Melanie Griffith

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema Page Sixu, glumica je nosila jednodijelni Bond-Eye kupaći kostim izrađen od rastezljive naborane tkanine koji odgovara svim veličinama, od XS do L. Sa širokim izrezom sprijeda i niskim izrezom na leđima, ovaj je kupaći kostim itekako popularan na plažama diljem svijeta, a Kim Kardashian, Hailey Bieber i Bella Thorne primijećene su i u drugim modelima kupaćih kostima australske modne kuće, prenosi Page Six.

image

Melanie Griffith

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tetovaža u stilu križaljke sadrži imena njezino četvero djece: kćeri Stelle Banderas (27), posinka Jessea Johnsona (41), sina Alexandera Bauera (38) i kćeri Dakote Johnson (34). Griffith se odlučila za spomenuti dizajn kako bi prikrila ostatke tetovaže u obliku srca koju je nekoć napravila u čast bivšeg supruga Antonia Banderasa, iako ju je kasnije uklonila.

image

Melanie Griffith

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, kad je upoznala Banderasa, Melanie je iza sebe već imala dva propala braka, a za jednog se bivšeg supruga udala čak dvaput. Nekoliko mjeseci nakon razvoda, srela je Banderasa, koji je tada bio oženjen za Anu Lezu. Ubrzo su se jako zaljubili, glumac je ostavio suprugu i vjenčao se s Melanie 1996. Iste godine dobili su i kćer.

Međutim, ona je i dalje imala problema s ovisnošću pa je 2000. završila u klinici za rehabilitaciju na Floridi. Brak nije uspio prebroditi sve probleme koji su ih snašli pa su, nakon 18 godina veze, predali papire za razvod. Bio je to jedan od najskupljih holivudskih razvoda, a radilo se oko 50 milijuna dolara.

"Mislim da se dio razloga zbog kojih se naš brak raspao krije u tome što sam se zaglavila, nemam koga drugog okriviti. Zaglavila sam sebe i neću dozvoliti da se to ponovno dogodi, želim uživati u životu, raditi ono što poželim", iskreno je priznala bivša Banderasova supruga.

Pokušala ga je zadržati na sve moguće načine, pa se čak trudila pomladiti se, dok ju je on pak varao na svakom koraku. No, to je bilo kontraproduktivno - on ju je ostavio i našao 20 godina mlađu.

Usprkos godinama, Melanie često oduševljava svoje pratitelje svojom mlađahnom, no otmjenom pojavom.

Prije nepune dvije godine ostavila je sve bez teksta kada je objavila sliku u donjem rublju kako bi pomogla promovirati novu liniju donjeg rublja svojih prijatelja. Njeni prijatelji i obožavatelji nisu mogli ne primijetiti njene zategnute trbušnjake i noge na fotografiji, pa su je zatrpali nizom komplimenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 05:06