NE LIČI NA SEBE

Beyonce razbjesnila fanove još jednom Photoshop katastrofom, prozvali su je licemjerkom

 Instagram

Otkako se pojavila na sceni, Beyonce je osim po glazbi poznata i po svojim oblinama. No ako je suditi po najnovijem Photoshop skandalu u kojem se našla, ona pretjerano sa svojim izgledom nije zadovoljna.

Naime, već je nekoliko puta bila optuživana da je na promo, ali i na fotografijama iz privatnog života koje je objavila na društvenim mrežama, stanjivala bedra što su primijetili njezini obožavatelji. Ovoga puta je situacija slična, a fanovi su bijesni zbog njezinog ponašanja pa su je prozvali licemjerkom.

Ono što je izazvalo toliki bijes su fotografije koje je snimila za časopis 'W', a na kojima je pjevačica zbilja neprepoznatljiva. Izgleda puno mršavije nego što je to u stvarnosti.

Mnogi su se zapitali zašto bi itko ikad objavio fotografiju na kojoj ne liči na sebe.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

W časopis

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:39