ŠOKIRAO POTEZOM

Beograđanka izašla na spoj sa strancem i neugodno se iznenadila: ‘Moj balkanski mozak nije shvatio...‘

U komentarima su se pojavili razni Balkanci koji žive van granica ove regije i ukazali na slične situacije

TikTokerica Mina

 Screenshot/TikTok/

- Ovo je priča o jednom dečku s kojim sam izašla ovdje u Londonu. Dečko je bio jako simpatičan, sladak, upoznali smo se preko jedne aplikacije, znam, malo je kritično, ali ovdje to ljudi rade i normalno je... - započela je svoj najnoviji video na TikToku djevojka po imenu Mina, studentica iz Srbije koja trenutačno živi u Londonu, i otkrila zašto mu se nakon prvog spoja nikada više nije javila.

Prema srpskom Blicu, muškarac s kojim je izašla na spoj radio je kao inženjer za Formulu 1, a Mina ga je nazvala "jako pristojnim tipom za kojeg je bilo očito da ‘ima para‘".

- Uglavnom, našli smo se i trebali smo ići na kavu. Blizu mene je jedan kafić i tu smo sjeli. U nekim kafićima dođeš do blagajne, kažeš što želiš i odmah platiš... Tako ja i u ovom kafiću dođem na blagajnu i naručim cappuccino. Onda sam se okrenula i upitala njega što on želi. On je samo stajao tamo vrlo ozbiljno i rekao: "Ne, ne, reci što hoćeš". Moj balkanski mozak nije shvatio o čemu se radi - rekla je u videu.

- Meni uopće nije dolazilo do mozga da on želi da svatko plati svoju kavu koja je bila tri do četiri funte. Još ga ja ispitujem kao "Ne, ne, reci što hoćeš?", a on jadan tu ne želi reći što je problem nego sugerira da naručim. Meni se u tom trenutku upali lampica da on ne želi platiti. U tom trenutku mi je došlo da mu kažem da mi samo objasni što želi i ja ću platiti, zato što je to račun od 9-10 funti - ispričala je.

Nadalje, kako je rekla u videu na TikToku, na kraju je svatko platio svoje, a ona je ostatak večeri "provela u agoniji". Također, kako je objasnila, nakon te večeri "više se nikad nisu čuli".

U komentarima su se pojavili razni Balkanci koji žive van granica ove regije, a istaknula se jedna komentatorica koja je napomenula da plaćanje svoje šalice kave nije loša stvar.

- Žena može u bilo kom trenutku predomisliti se i otići, npr. platiti svoju kavu, reći mu zbogom i odlepršati da sama uživa u njoj. Nijednom tom škrtici ne treba plaćati kavu - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 18:05