BRAČNI KRAH

Bajaga se nakon 33 godine braka razvodi od supruge koju je upoznao - u autobusu

U busu sam je prvi put pitao bi li htjela sa mnom izaći u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi, ispričao je jednom Bajaga

Momčilo Bajagić Bajaga

 Goran Mehkek/Cropix

Srpski mediji prenijeli su vijest da se glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga razveo od supruge Emilije nakon 33 godine braka.

Bajaga je svoju privatnost ljubomorno čuvao daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom je ispričao kako su se on i Emilija upoznali.

Vjenčali su se 1989. godine, a prije toga su sedam godina živjeli zajedno.

- Ema je živjela u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela sa mnom izaći u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Ja sam to shvatio kao da me je odbila, jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja nisam postavljao nikakva dodatna pitanja. Tek poslije nekoliko mjeseci smo prohodali, ispričao je glazbenik svojedobno.

Imaju dvoje djece, sina Marka te kći Anđelu.

Emiliji je posvetio sve svoje ljubavne pesme.

- O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnijela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na ljetovanje tamo gdje idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, odnekuda se pojavilo petero ljudi koji su samo sjedili i gledali u nas - ispričao je roker.

Bajaga jednom ispričao kako je privilegij imati slavnog roditelja, naročito kada se organiziraju veliki koncerti.

- Tada sam nervozniji, a to se onda prenosi i na njih. Mnogi im prijatelji iz škole traže karte za koncert, pa onda oni kod kuće žicaju od mene, a tih dana mi nije ni do čega - govorio je Bajaga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:36