MR. BIG JE PROŠLOST

Autorica ‘Seksa i grada‘ ima novog frajera: ‘Iz ruku ne pušta triput mlađeg tajanstvenog manekena‘

Candace Bushnell (63) novog dečka (21) upoznala je na tjednu mode, a zbog njega je odbila udvaranje muškarca starog 91 godinu

Candace Bushnell

 Angela Weiss/Afp

Slavna američka novinarka i spisateljica Candace Bushnell (63), autorica kultnog 'Seks i grada' trenutno izlazi s 21-godišnjim manekenom, prenose strani mediji.

Prema portalu Page Six, spisateljica je svog najnovijeg partnera upoznala na Fashion Week-u ovog proljeća gdje je debitirao, a od tada ga tvrde upućeni, "vodi posvuda sa sobom".

Iako je ime njezinog mladog dečka trenutno nepoznato, opisan je kao muškarac tamnih očiju i razbarušene kose. Prema traču koji je tabloidima ispričala prijateljica od Bushnell, još jedan muškarac udvara spisateljici, ali on ima 91 godinu.

Inače, Bushnell je bila u braku s deset godina mlađim baletnim plesačem Charlesom Askegardom od 2002. do 2012. godine. Brak nije potrajao, a Askegard ju je ostavio zbog mlađe manekenke. Par u međuvremenu nije imao djece za koju je Candace uvijek tvrdila da joj ne trebaju i da bi uništili njen slobodni stil života. Nakon razvoda u jednom je intervjuu priznala da je pet godina živjela bez seksualnih odnosa. "To i nije tako dugo razdoblje kad dođete u moje godine. Znam žene koje i duže nisu upražnjavale intimne odnose", rekla je.

Također je izlazila s izdavačem 'Spina' Bobom Guccioneom Jr., modelom Michaelom Berginom i Britancem Stephenom Morrisom.

image

Izdavač Ron Galotti s kojim je Bushnell dugo izlazila navodno je bio inspiracija za lik Mr. Biga

Rgk, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/Rgk, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia

Najviše se ipak spominjala njena veza s utjecajnim izdavačem časopisa 'Talk' Ronom Galottijem, koji je navodno bio inspiracija za lik Mr. Biga, kojeg je u seriji glumio 67-godišnji glumac Chris Noth.

Za podcast 'Bradshaw Boys' rekla je da je jednom otišla na spoj s Johnom Corbettom, koji je glumio Aidana u HBO hitu, ali nije nastavila vezu jer je tada izlazio s Bo Derek, s kojom se kasnije oženio.

"Ne možete se natjecati s Bo Derek", rekla je.

Od prosinca je bila sama.

"Ne izlazim", rekla je za People, dodavši: "Nisam u vezi, i to je u redu. Ne kažem da neću u budućnosti, ali mislim da je stvarnost takva da kad ostariš, više nisi toliko zabrinut zbog toga."

image
Dia Dipasupil/Afp

Inače, Bushnell je 1994. počela pisati svoju slavnu kolumnu pod nazivom 'Sex and the City', nakon što se pridružila The New York Observeru 1993. godine. Kolumna se temeljila na njezinim vlastitim iskustvima iz veze, kao i na iskustvima njezinih prijatelja, a 1997. godine objavljena je u istoimenoj antologiji.

Pod utjecajem okolnosti, Bushnell je sakupila sve svoje bilješke, obradila ih i stavila u zasebnu knjigu. Tada su korištene kao temelj za popularnu HBO emisiju, koja je trajala od 1998. do 2004., u kojoj je glumila Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw, kolumnistica o seksu i životnom stilu, koja je bila Bushnellov alter ego. Serija je kasnije pretvorena u dvije filmske adaptacije, objavljene 2008. i 2010., kao i u mini seriju ‘And Just Like That’ na HBO Maxu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:05