SLAVNA PROVOKATORICA

Atraktivna manekenka kosom je prekrila gole grudi pa pozirala samo s maramom na glavi: ‘Zašto je ona uvijek gola?‘

Plave uvojke pustila je niz gola prsa, taman da prekriju grudi, što je oduševilo brojne pratitelje

Rosie Huntington-Whiteley

 Screenshot/instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley, poznata 37-godišnja manekenka, pozirala je povodom suradnje luksuznog brenda nakita Tiffany & Co. i slavnog glazbenika Pharella Williamsa, a bome nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Popularna je Britanka izgledala zavodljivo u toplesu i pokazivala zlatnu dijamantnu narukvicu dok je na glavi imala samo otmjenu satensku maramu. Rosie je također odjenula opuštenu bijelu majicu bez rukava i maxi suknju za jednu od fotografija, no mnogima su za oko više zapele ove golišavije.

image

Rosie Huntington-Whiteley

Screenshot/instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Na jednoj fotografiji, Rosie je pustila da joj plavi uvojci padnu niz njena prsa, taman da prekriju grudi, što je oduševilo brojne pratitelje na Instagramu.

- Zašto je ona uvijek gola? - zapitalo se nekoliko pratitelja u komentarima ispod izazovnih fotografija slavne manekenke, dok su neki jednostavno odgovorili kako "voli biti gola" i sugerirali korisnicima Instagrama koji su pitali takva pitanja da je "samo guglaju".

image

Rosie Huntington-Whiteley

Screenshot/instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Naime, ova britanska ljepotica nema problema s pokazivanjem kože na društvenim mrežama, a nedavno je oduševila fotografijama koje je okinula tijekom posjeta velikom filmskom festivalu u Cannesu. Naime, pozirala je gola i ležala u hotelskom krevetu, a u pozadini se nazirala njezina stražnjica. Objavila je tu fotografiju na Instagram priči, ali i u nizu fotografija koijma je otkrila kako je provela jutro.

Inače, slavna je Rosie u braku s glumcem Jasonom Stathamom, a zajedno su još od 2009. godine, kada su se i upoznali. Ni 20 godina razlike nije stalo na put njihovoj sreći.

image

Rosie Huntington-Whiteley

Screenshot/instagram/Rosie Huntington-Whiteley

Ona je tada bila 22-godišnji svjetski poznati model, a za razliku od mnogih drugih slavnih parova, pažljivo su skrivali svoju vezu, no u siječnju 2016. paparazzi su uočili dijamantni zaručnički prsten na Rosieinom prstu. U jesen iste godine Rosie se na crvenom tepihu pojavila s trudničkim trbuhom, a u lipnju 2017. rodio se njihov sin - Jack Oscar Statham.

Doduše, ono što je zanimljivo je da na društvenim mrežama rijetko objavljuju zajedničke fotografije, osim kada je riječ o posebnim prilikama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 10:36