NE IZGLEDA DOBRO

Angelina Jolie u Veneciji izazvala zabrinutost, svi su gledali u njezine ruke: ‘Što joj se dogodilo?‘

O moj Bože, ona zbilja ne izgleda dobro, te vene joj abnormalno iskaču, izgledaju baš grozno, komentirali su mnogi fanovi

Angelina Jolie

 Luca Carlino/Nurphoto Via AFP

Holivudska glumica Angelina Jolie (49) nedavno se pojavila na crvenom tepihu 81. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji kako bi promovirala svoj novi film "Maria" u kojem utjelovljuje opernu divu Mariju Callas, no umjesto divljenja, ovaj put kod obožavatelja je izazvala brojne kritike i zabrinutost.

Naime, na društvenim mrežama već danima se ne prestaje raspravljati o glumičinoj ispijenoj figuri, a sudeći po komentarima, fanove su najviše zabrinule Angelinine ruke.

image

Angelina Jolie

Luca Carlino/Nurphoto Via AFP

- Zašto su joj vene na podlakticama tako velike? O moj Bože, ona zbilja ne izgleda dobro, te vene joj abnormalno iskaču, izgledaju baš grozno... S ovakvim rukama izgleda puno starije - pisali su neki, a bilo je i onih koji su posumnjali na anoreksiju.

- Najveća ironija je u tome što je Angelina jako fokusirana na prehrambene navike svoje djece, opsjednuta je time da im osigura sve potrebne hranjive tvari, ali kad je ona u pitanju, samo prebire po tanjuru i jedva da išta pojede - ispričao je nedavno insajder, a prenosi portal Atlanta Black Star.

Isti izvor blizak glumici u srpnju je za In Touch Weekly rekao da su Angelinina djeca zabrinuta zbog njezinih prehrambenih navika.

- Trude se pomoći joj koliko god mogu, svi kuhaju za nju i zanovijetaju joj kad ne jede dovoljno. Vrlo su uznemireni kad je vide ovako mršavu - otkrio je.

I Cis Rundle, navodna prijateljica Jolieine pokojne majke Marcheline Bertrand, svojedobno je rekla da je glumica patila od anoreksije i prakticirala samoozljeđivanje tijekom tinejdžerskih godina.

- Srećom, na kraju se sve dobro riješilo, bila je to samo jedna od njezinih loših faza - ispričala je tad.

image

Angelina Jolie

Luca Carlino/Nurphoto Via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:32