POTAKNULA GLASINE

Angelina Jolie jednim je detaljem potvrdila vezu s reperom? Šuška se da su zajedno već godinu dana

Glazbenik i aktivist je navodno već upoznao i njenu djecu, ali pojedini izvori kažu da su samo prijatelji

Angelina Jolie i Akala

 Cobra Team/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glumica Angelina Jolie (49) već neko vrijeme navodno ljubi repera i političkog aktivista Akalu, a izgleda da njihovu romansu više ne skriva. Na svom Instagram profilu Atelier Jolie je objavila fotografiju 40-godišnjeg glazbenika, s kojim je nedavno bila i na filmskom festivalu u Veneciji.

Angelina je osnovala kreativni kolektiv Atelier Jolie, a ovih je dana vodila panel na kojem je gost bio glazbenik Mustafa, koji je predstavio svoj debitantski album. Na događaju su se pojavile i poznate zvijezde, među njima Zoe Kravitz, a u publici se našao i Akala.

Atelier Jolie je objavio niz fotografija s panela, a na jednoj od njih je u fokusu bio upravo navodni novi dečko slavne glumice. Reper se Jolie pridružio i prije dva dana, na premijeri njezinog filma "Maria" u New Yorku.

Par je navodno zajedno već godinu dana, a već su se nekoliko puta zajedno pojavili u javnosti. Akala je, kako prenosi Daily Mail, upoznao i glumičinu djecu, a s Angelinom, Zaharom i Shiloh je bio na Calabash Literary festivalu na Jamajci prošle godine. Tada su izvori rekli kako se Akala prema njima ponaša zaštitnički. Kako je ranije pisao medij, Angelinu i Akalu povezuje "interes za aktivizam", a osim toga oboje vole putovati i otkrivati različite kulture. Prošlo je dosta vremena otkako je osjetila ovakvu privlačnost", rekao je tada izvor.

image

Akala

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Međutim, drugi izvori su za People rekli da su glumica i reper samo prijatelji te da je on zapravo u vezi s Chanelle Newman, koja mu je i poslovna partnerica i menadžerica. Angelina i Akala su, prema njima, samo jako dobri prijatelji koji "dijele istu strast kad su u pitanju društveni i humanitarni ciljevi". Isti je izvor rekao da je Angelina trenutno slobodna. Ranije se govorilo i o tome da se Angelina viđa sa skladateljem Justinom Levineom.

Jolie se prije nekoliko godina razvela od glumca Brada Pitta koji je trenutno u vezi s Ines de Ramon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:45