DOJA CAT

Američka pjevačica snimljena kako krši strogu zabranu Anne Wintour: Hoće li je izbaciti s prestižne liste gostiju?

U prošlosti su gosti pokušavali prekršiti to pravilo tako što su se skrivali u kupaonici

Doja Cat na Met Gali

 Twitter/Profimedia/

Američka pjevačica Doja Cat viđena je kako puši e-cigaretu na Met Gali, što je sigurno ‘diglo tlak‘ ledenoj kraljici modnog svijeta, Anni Wintour koja je poznata po tome da je strogo zabranila pušenje na tom događaju.

No unatoč njezinim zabranama, pjevačicu se moglo vidjeti kako uživa u svom vape uređaju i ispušta oblačiće dima na crvenom tepihu Vogueova gala događaja koji je ove godine bio posvećen u čast preminulom glavnom dizajneru Chanela, Karlu Lagerfeldu.

Doja, čije je pravo ime Amala Ratna Zandile Dlamini, pojavila se na Met Gali u kostimu koji je podsjećao na Lagerfeldovu popularnu mačku Choupette. U srebrnoj haljini sa šljokicama koju je dizajnirao Oscar de la Renta Doja Cat privlačila je poglede, a pritom je nosila i mačje uši te nos.

27-godišnja glazbenica prošlog je mjeseca izjavila da je već 10 tjedana bez nikotina te koristi samo e-cigaretu koja sadrži vodenu paru s okusom. Unatoč tome, Wintour je dala do znanja da je pušenje veliki prijestop za one koji se nalaze na njezinom popisu gostiju pa je pitanje hoće li Doja Cat biti pozvana i sljedeće godine na Met Galu...

Naime, kada su Annu Wintour novinari pitali koji je ‘najbolji način da više nikada ne dobijete pozivnicu na njezin prestižni događaj‘, ispalila je kao iz topa - pušenje. U prošlosti su gosti pokušavali prekršiti to pravilo tako što su se skrivali u kupaonici pa je Wintour 2018. pojačala osiguranje na Met Gali. Međutim, čak i uz osiguranje, Cole Sprouse i Luka Sabbat dokumentirali su sebe kako puše u toaletu muzeja 2019. godine - dok su također kršili i pravilo zabrane slikanja selfieja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 00:47