KRAH KARIJERE

Amber Heard: Udar na karijeru i financije lijepe glumice zbog skandaloznog suđenja

Scenaristi su, tvrde upućeni, već napisali novi lik koji će zamijeniti Amber i stajati je, 7 milijuna dolara honorara
Amber Heard, Aquaman (2018)
 
 Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

Poznata youtuberica, autorica stripova i romana Grace Randolph objavila je na svojem Twitter profilu kako će Amber Heard ipak glumiti Meru u nastavku Aquamana no uloga će biti srezana na minimum. U ovom hitu, u kojem glavnu ulogu ima Jason Momoa, Amber igra kraljicu Atlantide i Aquamanovu suprugu. Scenaristi su, tvrdi Randolph, već napisali novi lik koji će zamijeniti Amber, tj. Meru. Za ulogu u prvom filmu iz 2018. godine Heard je dobila sedam milijuna dolara honorara.

image
Amber Heard
Niklas Halle‘n

Smanjenje uloge i pritom udar na karijeru (i financije) ove glumice izravna je posljedica beskrajne sudske priče u kojoj su glavni akteri Amber i njezin bivši suprug, glumac Johnny Depp. Depp je već osjetio kako mu Hollywood okreće leđa jer je izgubio ugovor za lukrativnu franšizu "Pirati s Kariba", a njegov je lik u "Čudesnim zvijerima 3" također gurnut u pozadinu. Šefovi filmskih studija žele se odmaknuti od neugode koji bivši bračni par izaziva međusobnim optužbama i pričama o alkoholu, drogi, mentalnima problemima i drugom prljavom rublju koje ne prestaju iznositi u javnost.

image
Tolga Akmen

Koje će od njih snositi veće posljedice definitivno ovisi o ishodu njihovog sudskog rata, posebice Deppove tužbe teške 50 milijuna dolara u kojoj tvrdi da mu je narušila ugled, lažno ga optužila za zlostavljanje, a zlostavljačica je u stvari sama Amber.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 12:06