NA AKCIJI SU

Aleksandra Prijović uživa u odmoru: Svima za oko zapele njezine tenisice od gotovo 2000 eura

Nakon što se vrati sa zasluženog odmora, Prijović nastavlja svoju turneju van granica Balkana

Aleksandra Prijović

 Jurica Cvitanić/Extra Fm/

Nakon niza rasprodanih koncerata diljem regije, Aleksandra Prijović provodi vrijeme na odmoru sa sinom i suprugom, no još nije točno otkrila ime destinacije. Doduše, nerijetko dijeli fotografije s odmora, a njenim su obožavateljima za oči zapele njene tenisice.

image

Aleksandra Prijović na odmoru

Screenshot/instagram/

Za razliku od luksuzne obuće u kojoj smo je navikli viđati na pozornicama, odlučila se za nešto udobnije tenisice, no i za njima je nastala prava pomutnja. Uz džemper, par sunčanih naočala i traperice, Prijović je obula tenisice brenda Brunello Cucinelli, luksuzne talijanske marke koja je sinonim za profinjen dizajn i udobnost, a model koji Aleksandra nosi je bež boje s debljim bijelim džonom. Puna cijena ovih tenisica je 1950 eura, no sada su na akciji i koštaju 887,25 eura, stoji na službenim stranicama brenda.

image

Tenisice Aleksandre Prijović

Screenshot/

Inače, nakon što se vrati sa zasluženog odmora, Prijović nastavlja svoju turneju van granica Balkana, a za sad su zakazani koncerti u Njemačkoj i Švicarskoj, no prva joj je postaja Zadar, i to već idući tjedan.

Kada je najavljivala koncert, Prijović nije skrivala oduševljenje zbog nastupa u Zadru.

- Dragi moji, vidimo se 7.6. u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad - poručila je ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 15:13