ZADNJE PRIPREME

Aleksandra Prijović u Zagreb dovodi još dvije regionalne zvijezde koje su već punile Arenu!

Tjednima se nagađa tko će se Aleksandri Prijović pridružiti na pozornici u Areni Zagreb

Aleksandra Prijović

 Antonio Balic/Cropix

U tijeku su zadnje pripreme za večerašnji spektakl pjevačice Aleksandre Prijović u Areni Zagreb. Već se tjednima nagađa tko će se Prijović pridružiti na pozornici, a sada je srbijanski Mondo otkrio dva velika regionalna imena koji će se pridružiti popularnoj pjevačici.

Riječ je o Aci Pejoviću i Željku Samardžiću. Pejović je već nastupao u Areni Zagreb ove godine, a trebao bi i nagodinu. Samardžić je također poznat hrvatskoj publici, on je u Areni Zagreb održao koncert prošle godine.

Ipak, ovo je prvi put da ćemo moći vidjeti Samardžića i Prijović zajedno na pozornici. Kum pjevačice, koja je rasprodala pet Arena, i Samardžić vratili su se s turneje u Americi, prenosi spomenuti portal, stoga stignu gostovati na koncertu popularne pjevačice. Kako Kurir doznaje, Samardžić će izvesti pjesmu "Grlica", a možda i "Ljubavnik".

image

Aleksandra Prijović

Antonio Balic/Cropix

Filip Živojinović, suprug mlade pjevačice, stigao je jučer u Zagrebs s čak 70 članova produkcijske ekipe, a danas su mu se pridružili supruga i sin Aleksandar. Odmah je zagrlio suprugu i sina, a pao je i poljubac supružnika. Aleksandar je bio odlično raspoložen što se vidjelo iz osmjeha dok je držao pjevačicu za ruku.

Vjerujemo da ni izvođači ni publika ne mogu dočekati večerašnji prvi koncert od ukupno njih pet. Prijović ne želi razočarati svoju publiku, vrijedna je, odradila je probu za nastup, a vremena za pripremu je sve manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:19