LOVE IS BLIND

Zvijezda Netflixova hita popljuvala show u kojem je našla muža: ‘Zajedno smo unatoč emisiji, a ne zbog nje! Žele nas uništiti‘

Amber Pike, koja se udala za Matta Barnetta na kraju prve sezone showa te su i dan danas u braku, odlučila je prekinuti šutnju

Barnett i Amber iz reality showa Love is Blind

 Instagram/

Samo tjedan dana nakon kontroverznog finala uživo četvrte sezone Netflixova reality showa ‘Love is Blind‘, koji je kasnio s emitiranjem punih 75 minuta, sada se oglasila i jedna od prvih pobjednica showa i prozvala producente showa.

31-godišnja Amber Pike, koja se udala za Matta Barnetta na kraju prve sezone showa koja je emitirana 2018. te su i dan danas u braku, odlučila je prekinuti šutnju te je otkrila da uopće ne prati popularni show.

Nju je na društvenim mrežama jedan obožavatelj pitao tko joj je ‘najdraži par‘ iz četvrte sezone, a Amber mu je kratko odgovorila: "Mi ne gledamo ‘Love is Blind‘." Taj je odgovor poprilično iznenadio njezinih 1,3 milijuna pratitelja, a obožavatelj joj je poručio da ga je iznenadila jer je upravo zahvaljujući showu pronašla ‘ljubav svog života‘.

"Zajedno smo UNATOČ toj emisiji, a ne zbog nje", odbrusila mu je Amber i izazvala nove upitnike iznad glava gledatelja i obožavatelja reality showa.

Drugi obožavatelj upitao ju je jesu li se ona i suprug ‘svađali‘ s kreatorima emisije, s obzirom na to da se nisu pojavili u ‘reunion‘ epizodi.

"Rekla sam im da nas se klone", odgovorila je Amber.

"Ali uspjela si upoznati Burnetta u showu, koji te je spasio od toga da budeš beskućnica i otplatio je tvoje studentske zajmove... I očito se čini da sada imaš puno bolji život, nije li to isto zbog tog showa? Ne znam što se događalo iza kulisa i znam da sudjelovanje u reality showu može biti stresno, ali prijavili ste se u show svojom voljom. Zato je čudno da se sada odjednom želite udaljiti od tog showa. ‘Love is Blind‘, mediji i publika zbog koje je show toliko i popularan učinili su te osobom koja jesi danas", poručio je jedan obožavatelj, no Pike se nije složila s njim.

"Osim što doslovno NIŠTA od onoga što si rekao nije istina", odgovorila mu je.

Pike se oglasila nakon što su i drugi bivši natjecatelji showa izjavili da su im producenti showa uskratili hranu i vodu tijekom snimanja.

Tako je zvijezda druge sezone Danielle Ruhl, koja se udala za Nicka Thompsona u showu, otkrila za Insider da su natjecateljima uskratili vodu, hranu, san i ‘pomoć u vezi mentalnog zdravlja‘.

Natjecatelji su tvrdili da su pretrpjeli ‘emocionalne slomove‘ kao rezultat toga što su producenti showa zanemarivali natjecatelje. Izjavili su da su bili prisiljeni snimati i do 20 sati dnevno, a iako su često dobivali alkohol, nisu imali puno vremena za spavanje i rijetko su mogli vidjeti sunce.

Ruhl je tvrdila da se u showu i onesvijestila jer nije jela i spavala te je pila minimalne količine vode. Kad je član ekipe inzistirao na tome da se testira na covid-19, nakon što je dobila negativan rezultat testa, odmah su je odvezli na snimanje. Ruhl je dodala i da su producenti također ignorirali njezine molbe za pomoć s mentalnim zdravljem, nakon što je pretrpjela napadaj panike na putovanju u Meksiku koje je također bilo dio showa.

"Stalno sam im govorila: ‘Ne vjerujem samoj sebi. Već sam pokušala počiniti samoubojstvo. Imam suicidalne misli. Mislim da ne mogu nastaviti s ovime‘", prisjetila se.Još jedna natjecateljica prve sezone, Danielle Drouin, poduprla je optužbe na račun popularnog reality showa, posebno u pogledu nedostatka sna.

"Manjak sna je bio stvaran. Osjetila sam da su to namjerno radili kako bi nas pokušali slomiti. Žele da dođemo do ruba", rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:57