‘MASTERCHEF‘

Vruća tava, vruće riječi! Stjepan očitao bukvicu Sanji i Ivani: ‘To može biti opasno!‘

Zbog propusta u kuhinji Sanja i Ivana dobile su kritiku od Stjepana...

Ivana i Sanja u ‘MasterChefu‘

 Nova TV

U novoj epizodi ‘MasterChefa‘, natjecatelji se udružuju u parovima kako bi svladali izazov koji spaja suprotnosti na tanjuru – od luksuznih delicija do jednostavne seljačke hrane. Uz neočekivane poteškoće i oštre kritike žirija, tko će briljirati, a tko podbaciti i završiti u stres testu?

U kuhinji ‘MasterChefa‘, napetost raste iz minute u minutu, a svaki pogrešan korak može imati ozbiljne posljedice. Ovaj tjedan je tjedan parova, pri čemu natjecatelji udružuju snage kako bi zajedno kreirali vrhunska jela. Izazov nije samo u suradnji između kandidata koji su u paru, već i u suprotnostima koje su postavljene pred njih. Parovi se suočavaju s temama koje prikazuju kulinarske kontraste, od luksuznih namirnica aristokracije poput čokolade, do jednostavne seljačke hrane poput graha. Ove suprotnosti testiraju njihovu kreativnost, tehničke vještine i sposobnost da različite kulinarske svjetove spoje na tanjuru.

Sanja i Ivana suočit će se i sa Stjepanovom kritikom nakon što će jedna od njih tavu s vrućim komadom mesa, u žurbi pospremanja, staviti na pod. „Nismo imale gdje staviti, čistile smo radnu jedinicu“, pokušat će objasniti Sanja, no Stjepan će ih upozoriti: „Neke stvari ne možemo stavljati na pod, pogotovo vruću tavu s uljem. To može biti opasno“.

image

Nezadovoljni chef

Nova Tv/

Ivo i Josip, ponosni na svoje zajedništvo, donijet će pred žiri svoju kulinarsku kreaciju – kunića u umaku od crnog vina, čokolade i luka s fondantom. Međutim, neće ići sve po planu za sve natjecatelje. Irma i Sead donijet će dva slična tanjura jer jedan od njih bit će "backup plan".

Na kraju, parovi s najlošijim tanjurima morat će se suočiti s neizbježnim stres testom. Tko će se uspjeti izvući iz stres testa, a tko će se oprostiti od natjecanja? Saznajte u napetim minutama novog zadatka za kandidate ‘MasterChefa.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 13:31