VRUĆA VEČER

VIDEO: VASIĆI OSTALI BEZ JOŠ JEDNOG ADUTA! Mika i Giba oduševili u pripijenim kostimima,Tina i Darko konačno se poljubili

 Screenshot RTL

Rada je večeras izbačena iz kuće Velikog Brata - tako su odlučili glasovi publike, a svi ostali stanari (Mika, Giba, Barbara, Tina, Ervin, Darko, Zorica i Goran) postali su ovom odlukom finalisti ovogodišnjeg showa.





Rado izbačena si!

Rado izbačena si! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 4 December 2015




No, prije nego li se doznalo tko je posljednji izbačeni iz vile na Košutnjaku, stanari su dobili zadatak da pred gledateljima izvedu točke koje su uvježbavali u sklopu zadatka Balkan Talent Show.

Prvi nastup odradili su Darko i Tina kao Dubioza Kolektiv. Vidno uzbuđeni su otpjevali pjesmu koju su sami osmislili. Oboje su se potom svukli u nešto oskudnije kostime kako bi izveli plesnu točku koju su danima vježbali, a dinamični nastup su završili poljupcem.

U nastavku su nastupile Rada i Zorica, a na nastupu im se pridružio i Rade. Izvele su pjesmu Marine Perazić 'Kolačići', a uslijedio je Radetov solo nastup na kojem je izveo pjesmu 'Skitnica'. Rada i Zorica su se potom preodjenule u šljokičaste kostime i opjevale 'Radu' u posebnoj preradi pjesme Lepe Brene 'Miki, Mićo'. Zorica je otkrila da nije imala tremu s obzirom na 24 godine pjevačkog iskustva, dok je Rada svladala strah od nastupa nakon prve pjesme. Zorica je zahvalila publici koja ju je nakon devet nominacija spasila.





Pogledajte fantastičnu transformaciju Zorice, Rade i Radeta!

Pogledajte fantastičnu transformaciju Zorice, Rade i Radeta! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 4 December 2015




Jedan od zanimljivijih nastupa večeri su nam svakako priuštili Goran kao Oliver Dragojević i blizanci Vasić kao Beyonce. Kostimiranoj braći su se pridružile i plesačice te Goran odjeven u identične kostime. Vidjeli smo twerkanje, jedan od zaštitnih znakova Mike i Gibe te brojne senzualne pokrete.





Neprepoznatljivi! Gogo, Giba i Mika zablistali na sceni? #Veli...

Neprepoznatljivi! Gogo, Giba i Mika ostavili publiku bez daha! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 4 December 2015




Barbara i Ervin su bili posljednji par na pozornici Balkan Talent Showa, a izveli se zahtjevnu koreografiju na pjesmu "Try" pjevačice Pink. Voditelji su im čestitali na fantastičnom nastupu, a Barbara se ispričala svom partneru na svim svojim histeričnim ispadima.

Na Facebook stranici Velikog Brata brojni obožavatelji su ih pohvalili da su otplesali 'savršeno', a publika je tako i glasala: oni su osvojili pobjedu u 'Balkan Talent Showu'.





Rezultati takmičenja su sledeći...

Rezultati takmičenja su sledeći... #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, 4 December 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 04:00