FINALE REALITYJA

VIDEO: TINA, ZORICA, MIKA I GIBA SU ISPALI IZ KUĆE VELIKOG BRATA! Za finalnu nagradu bore se Barbara, Goran, Darko i Ervin

Barbara, Goran, Darko i Ervin u finalnoj su emisiji dobili najviše glasova gledatelja i borit će su superfinalu za glavnu nagradu Velikog Brata, nešto malo manje od 100.000 eura! Tko je pobjednik sedme sezone Big Brothera saznat ćemo u subotu.
 Big Brother RTL

22:45 Posljednje izbacivanje ovog petka!

Antonija je zamolila pljesak za sve stanare i još jednom preuzela ulogu 'krvnika'. Izbačeni su Mika i Giba!

Antoniji i Sky na pozornici rekli su da su im favoriti Barbara i Ervin, no onda su redom krenuli nabrajati sva imena i zaključili da su svi favoriti i neka najbolji pobjedi.

Simpatični blizanci bili su u dobrim odnosima sa svima u kući, a na pitanje tko im je najviše išao na živce - nisu mogli odgovoriti. Vrlo su diplomatski zaključili da su svađe izbijale ovisno o situacijama, a isto tako su se mirili.

-------------------------------

22:20 Antonija 'Terminator' Blaće po drugi se put večeras obratila stanarima kako bi im priopćila tko od preostalih ukućana ima najmanji broj glasova. 'Ovo je teška večer, tijesno je s glasovima, svi ste bili podjednako dobri', rekla im je Antonija.

Ipak, najmanji broj glasova u tom trenutku imala je - Zorica!

Zorica je rekla da je i više nego zadovoljna jer je očekivala da će u kući provesti dva, tri tjedna. Smatra da je najvažnije to što je iskrena: 'Imam jezik odavde do Stuttgarta, ja ne lažem!' U emotivnom finalu priznala je, naravno, da joj je strašno nedostajala obitelj, posebno njezina curica koja je u ovih sto dana proslavila šesti rođendan.

Favorit joj je bila Tina koja je večeras prva napustila kuću, a nakon izlaska navijat će za Miku i Gibu. Na pozornici su joj u zagrljaj došli suprug Simo i susjeda.





Zorice izbačena si! #Velikibrat

Zorice izbačena si! #Velikibrat

Posted by Veliki Brat on Friday, December 11, 2015




------------------------------

21:58 Antonija je zajedno s psihologinjom Violetom Zorajom ušla u kuću. Stanari su ostali u 'zamrznuti' u položajima u kojima su ih zatekli, a psihologinja je kratko prokomentirala ovogodišnju situaciju: 'Svađe, ružne riječi i slično obilježile su sezonu kao i u svakom realityju, ali ono što je bilo jako lijepo je to što je Veliki Brat uspio povezati ljude koji su različite vjere, nacionalnosti, imali smo transrodnu osobu, imali smo beskućnika... Dobro je što se potiče uvažavanje različitosti i Veliki Brat je u tome uspio!'

-----------------------------

21:49 Prije nego što se kamera vrati u kuću i prozove sljedećeg stanara koji će napustiti večerašnji show, uslijedilo je još jedno iznenađenje. Veliki Brat im je pripremio montažu svih velikih svađa u kući. 'Pogledajte koje su svađe obilježile Big Brother u 2015. godini', rekao je Sky.

VIDEO: JE LI BIG BROTHER NAMJEŠTEN? 'Incidenti i negativni ispadi koje si radio nisu došli do publike. Zbog toga ukućani ne razumiju što se događa'

----------------------------

21:32 Tina Šegetin u suzama je napustila kuću, izgrlila se sa stanarima dok joj je Veliki Brat odbrojavao sekunde do izlaska...

U kratkom razgovoru s Antonijom i Skyom izrazila je prve dojmove: 'Zadovoljna sam, mislim da sam daleko dogurala, nije mi glavna nagrada bila prioritet… Pamtit ću sve, ne znam što bih izdvojila, ali jedan od najdražih trenutaka bile su mi poruke i Chester mali kad mi je došao. Oprostila sam Darku, krivo mi je malo zbog moje reakcije, mislim da sam prenaglila, ali riješili smo to.'

Pale su još jednom i suze kad su iznenadili Tinu dovevši prijateljicu Draganu. Cure su se izgrlile i izljubile nakon što se 99 dana nisu vidjele.





Tina, izbačena si! #VelikiBrat

Tina, izbačena si! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, December 11, 2015




-----------------------------

21:28 Došao je trenutak da prva osoba napusti kuću. Antonija se ukratko obratila svakom stanaru i polako jednog po jednog lišavala napetosti saopćavajući im da su sigurni, no tada je prozvala Tinu i rekla joj da se vide u studiju!

-----------------------------

21:20 Mama i tata Vasić došli su podržati svoje sinove koji čekaju u kući još čekaju odluku. Na pitanje kako je bilo u kući, mama rada odgovorila je: 'Bilo je ljubavi i previše, ali više je bilo tajni… Tajno su se ljubili, jedino je Steffani bila iskrena...'

Darka su došli podržati brat i otac i pozvali su gledatelje da glasaju za njega.

-----------------------------

21:10 Veliki Brat je priredio ukućanima emotivno iznenađenje - video u kojem su se pojavili članovi obitelji i prijatelji ukućana te otkrili kakvi su izvan kuće i kakvi su bili kao djeca.





Veliki Brat je priredio ukućanima emotivno iznenađenje! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Friday, December 11, 2015




Stigao je trenutak odluke! U večerašnjoj finalnoj emisiji saznat ćemo koja četiri stanara odlaze u superfinale u subotu kad ćemo saznati i tko je pobjednik sedme sezone Big Brothera.

Nakon uzbudljivih 100 dana sedme sezone Big Brothera stigli smo do finala showa u kojem će se za opstanak do subotnjeg superfinala boriti sedmero preostalih kandidata: Ervin, Barbara, Tina, Zorica, Goran, Darko te Mika i Giba. O odlasku troje stanara u petak kao i o pobjedniku odlučit će gledatelji iz pet zemalja: Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije te Bosne i Hercegovine.

Sedmu sezonu Velikog Brata obilježio je najveći broj romantični (nekih više, nekih manje uspješnih) ljubavi kao i to da je u kuću ušla cijela obitelj. Riječ je o romskoj obitelji Vasić, simpatičnoj četvorki koja je brže od ostalih stanara dobila podršku gledatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 20:48