TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: O LANI JURČEVIĆ U HALTERIMA PRIČAT ĆE SE JOŠ DANIMA Zavodljivim cabaretom bacila je i žiri i publiku na noge

 Screenshot / Facebook

Po prvi puta je u TV showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, u sedmoj epizodi, pobjedu odnijela Lana Jurčević koja je i publiku i žiri oduševila transformacijom u Lizu Minelli. O njezinoj sjajnoj i zavodljivoj cabaret izvedbi pjesme 'Mein Herr' pričat će se još danima.

U crnom kostimu, kratkim hlačicama i crnim halterima fantastično je izvela vrlo kompleksnu vokalno koreografsku izvedbu, što su u komentarima podcrtali svi članovi žirija. Njen trud uložen nimalo lagan zadatak žiri i kolege natjecatelji nagradili su s najviše bodova, te osigurali Lanu prvu pobjedu u showu. Zahvaljujući pobjedi, Lana Jurčević je odabrala udrugu ‘Tesa – psihološko savjetovalište’ kojoj će u njeno ime Nova TV donirati 10.000 kuna, piše Dnevnik.hr.

Plesnim spektaklom nije razočarao ni Damir Kedžo s pjesmom 'I Don't Feel Like Dancing' Scissor Sistersa. Damir je gotovo cijelu pjesmu otpjevao u falsetu što nije bio nimalo lagan zadatak.

Žanamari je nakratko vratila devedesete na pozornicu i kao Vanna otpjevala pjesmu grupe E.T. 'Ne traži ljubav'. Stasom i glasom oduševila je i Hana Hegedušić koja se nakratko našla u zatvoru jer joj je za ulogu Gwen Stefani i pjesmu 'The Sweet Escape' upravo to bio zadatak. ‘Ja ne bih volio da mene bilo kad imitiraš jer se bojim što bih doživio’, poručio joj je Goran Navojec.

Matteo Cetinski pretvorio se u Zdravka Čolića i sjajnom vokalnom izvedbom pjesme 'Ti si mi u krvi' oduševio sve. Izvedbom i transformacijom u Zdravka natjerao je Žanamari u suze, ali je jednim zagrljajem sve popravio. Iako sa štiklama nema toliko problema, transformacija u ženski glas bila je poprilično zahtjevna za Fila Tilena, no ipak je zabavio publiku kao Alesha Dixon i pjesmom o problemima s dečkom 'The Boy Does Nothing'.

Odlično raspoložena bila je i Ana Maras Harmander kao Mick Jagger. Pjesmom The Rolling Stones 'Start Me Up' podigla je publiku na noge, a Andrea je komentirala: ‘Znači bila si savršena. To je to. Vidjela sam Micka Jaggera!’ Filip Dizdar se pojavio u ulozi automehaničara kao Massimo za pjesmu 'Benzina'.

Gošća žirija ove nedjelje bila je Andrea Andrassy. Iduće nedjelje obožavatelji showa moći će uživati u izvedbama Cher, Jessie J, Jasona Derula, Princea C+C Music Factoryja, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 22:22