CMOKNULI SU SE

VIDEO: NA POMOLU NAJVEĆA ROMANSA U KUĆI VELIKOG BRATA DOSAD? Tina kriknula pa se zacrvenila na spomen poljupca s Darkom

 Printscreen: RTL

Nakon tri mjeseca zavlačenja očigledno zaljubljenog Darka, suzdržana Tina je otkrila može li se s njim zamisliti u vezi, piše RTL .

Kada ju je znatiželjni Big Brother upitao kako se mladi Makedonac ljubi, ispustila je krik iznenađenja i šaljivo odgovorila da ne zna kada je točno svjedočio njihovu poljupcu. Nastavila je u iskrenijem tonu priznavši da su se nekoliko puta poljubili, ali to nije bio pravi filmski poljubac iz kojeg bi mogla zaključiti koliko se dobro Darko ljubi. Tina se pritom zbunila i očigledno zacrvenila, dodavši da su se „par puta cmoknuli“, ali ništa više od toga, piše RTL .

Nastavivši s nizom direktnih pitanja, Big Brother ju je upitao može li se zamisliti u vezi s Darkom. Unatoč očitim simpatijama, Tina ipak smatra da treba biti u potpunosti sigurna pri stupanju u vezu. Tvrdi da su ona i Darko različiti po karakteru i interesima te će po izlasku iz Kuće vidjeti hoće li uspjeti prevladati te različitosti kako bi se razvilo nešto ozbiljnije ili će sve ostati na prijateljstvu.

Suzdržana Tina ponovno nije dala konkretan odgovor Big Brotheru tvrdeći da ni sama ne zna što će se s njima dogoditi. Priznala je simpatije, a Darka prije svega vidi kao „velikog prijatelja“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:45