VELIKI BRAT

VIDEO: KAOS U BIG BROTHER KUĆI, DOŠLA JE STEFFANINA MAMA! Dohvatila se Ervina, kad je čuo što ga pita, ostao je izbezumljen

 screenshot RTL

U kuću Velikog brata u četvrtak navečer je, u skladu s najavama produkcije, ušla majka Splićanke Steffani Banić, gospođa Katja. Kći o tome nije pojma imala pa ju je dolazak majke jako iznenadio: nije mogla suspregnuti suze kada ju je vidjela, potrčala joj je u zagrljaj i nije mogla vjerovati da je ovdje.

Bila je izuzetno sretna i šokirana istovremeno, a mama joj je dala na znanje da će se sada družiti neko vrijeme, piše RTL .

Big Brother pomno bira redosljed upoznavanja mame Katje, stoga je druga na redu bila Rada. Iako je ona na prvu pomislila da je Katja već bila u Big Brotheru te da je zna od tamo, Rada se pozitivno iznenadila kad je saznala da je ona Steffanina mama. Rekla je da se naježila, jer je upravo ovu situaciju bila sanjala, a Katja se pohvalila da je o njoj i o njezinoj obitelji od svoje kćeri čula samo najbolje. Što li to mama kuha?

Prve trenutke u kući provela je nasamo upravo s Ervinom koji nije znao tko je ona. Nakon kratkog upoznavanja, krenuo je razgovor koji je za Ervina očigledno bio neugodan. Pitala ga je želi li oženiti Steffani, a kada se on izbezumio rekla mu je da se samo zeza. Ervin ju je pitao što misli o njemu, a ona je rekla da iako se svašta izdešavalo, ima dojam da je dobar i pristojan dečko te da mu je sve oprostila.

Steffanina mama ima jasne stavove o događanjima u kući, koje je s gledateljima Big Brothera podijelila u jednom od priloga. Rekla je da je nervira Rade Vasić, a taj stav sigurno nije promijenila, već se loš dojam samo mogao pojačati nakon svađa između njezine kćeri i njegove žene Rade. Ni o Ervinu nema najbolje mišljenje – tvrdila je da nije zaljubljen u nikoga osim sebe.

Steffanin dan danas izgledao je potpuno uobičajeno – red odmora, red cigareta, ništa posebno. Sve dok na vratima Big Brother kuće na Košutnjaku nije ugledala svoju mamu Katju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:58