BIG BROTHER

VIDEO: KAMPANJA ZA POBJEDNIKA JE POČELA! Stanari napravili prezentacije u kojima objašnjavaju zašto bi baš oni trebali pobijediti

 Foto: Screenshot RTL

Kampanja za hrvatske parlamentarne izbore je gotova (iako pobjednika još nemamo), a ona za pobjednika Big Brothera upravo počinje.

Iako smo ih u proteklim mjesecima imali prilike dobro upoznati, Veliki Brat je stanarima dao još jednu šansu da se predstave u najboljem svijetlu i naložio im da pokrenu kampanje u kojima bi dobro objasnili razloge zašto misle da bi baš oni trebali pobijediti u showu.

Stanari su se odmah bacili na posao i pripremili prezentacija u kojima se hvale na sva usta objašnjavajući zašto baš oni trebaju otići kao pobjednici.

Goran je krenuo prvi, a za svoju je kampanju čak smislio i slogan: 'Jakom emocijom i željom za ljudskim u ljudima – Gogo Base'. Svoje izlaganje je i nastavio raznim uzrečicama pomalo mutna značenja poput onoga da je on ' niskoletač, presretač' i da on međuljudske odnose 'presreće u jako niskom letu' te ih brzo i temeljito razlaže na jednostavne faktore.





Pobednička kampanja! Evo kako se Goran predstavio! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 10. prosinca 2015




Darko se pak predstavio kao superheroj – DarkoMan! Za sebe smatra da je u zadacima pokazao borbenost, optimizam i podršku svakome, a nazvao se emotivcem.





Darkova pobednička kampanja! "Darko super -heroj!" #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 10. prosinca 2015




Ervinovo izlaganje je bilo najkraće. Rekao je da je pokazao vrline poput iskrenosti, tolerancije, poštovanja, poslušnosti, zalaganja u svakom zadatku, odanosti i kulture.





Ervin u svom stilu održao promotivni govor! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 10. prosinca 2015




Mika i Giba uzeli su si nešto više vremena. Oni misle da bi bilo najbolje da njih dvojica pobijede jer bi to bio prvi put da glavna nagrada ode u rude dvojice kandidata. Zato je i njihov slogan 'Glasajte za 2 u 1'. Smatraju da su pokazali iskrenost, interesantnost, društvenost, a istaknuli su i da nisu nikada imali taktiku.





Mika i Giba! "Neviđeno do sada, dva u jedan!" #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 10. prosinca 2015




I Tina je kao svoju glavnu prednost istaknula to što nije imala taktiku, a još smatra i da je iskrena te zato zaslužuje pobjedu.





Tina! "Bez glume, bez taktike!" #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 10. prosinca 2015




Zorica je izrazila ponos što je uopće dospjela ovako daleko. Kaže da ju je njen dug jezik mogao i ranije koštati natjecanja, a umjesto toga doveo ju je do finala. Kao svoju prednost ističe iskustvo.





Zorica - majka, domaćica, žena! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 10. prosinca 2015




Barbara je rekla kako joj je dugo trebalo da se opusti, no da je pokazala da je prava prijateljica i da je pružila priliku svakome tko ju je zaslužio. Svoju kampanju upotpunila je sloganom 'Kakva sam, takva sam, mlada sam i još učim'.





Pogledajte kako se Barbara predstavila na pobedničkoj kampanji!

Posted by Veliki Brat on 10. prosinca 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 10:33