NAPOKON ISTINA?

VIDEO: GORAN SE RASPLAKAO Odgovarao je na škakljiva pitanja na detektoru laži i otkrio detalje o svom životu koje ni Veliki brat nije očekivao

 Screenshot

Poligraf ‘instaliran’ u ispovjedaonici Velikog Brata nije zaobišao ni Gorana. Kako ga je pozvao u ispovjedaonicu za vrijeme druženja, Goran je bio u vidno pripitom stanju, no svim se silama trudio konkretno odgovarati na pitanja kako ga je Veliki Brat zamolio.

Kao i svi ostali stanari prvo je morao odgovoriti na osnovna pitanja poput dobi, imena i prezimena, a zatim su na red došla i ona ‘škakljivija’.

U 20 minuta koliko je bio unutra, otkrio je puno toga o sebi. Primjerice, na pitanje je li ikad bio oženjen, Goran je otkrio da je još uvijek u braku, no čini se da mu to pitanje nije najteže palo.

Na pitanje koja mu je omiljena pjevačica - rasplakao se, a koliko smo uspjeli shvatiti jedva je procijedio Fahreta Jahić, odnosno Lepa Brena.

Šokirao je još jednom izjavom koju je teško protumačiti – na pitanje Big Brothera je li završio srednju školu, odgovorio je da je on nije niti vidio. Rekao je da je za njega to ‘odradio’ trener u košarkaškom klubu u kojemu je trenirao kao tinejdžer. Ipak, malo kasnije je priznao da nikada nije lažirao svoje stručne i poslovne kompetencije, prenose na službenoj stranici .

Otkrio je i da nije osjećao fizičku privlačnost prema stanarkama, no nije se seksao u kući iako je poljubio Stefani, te da je nekoliko puta bio privođen ili kazneno gonjen.

Po njegovom mišljenju on ne zaslužuje pobjedu u ovoj sezoni Big Brothera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:01