TKO JE NAJHRABRIJI?

VIDEO: 'ERVINE, DOBIT ĆU INFARKT!' Big Brother ukućanima priredio zastrašujući zadatak koji je nekima zgadio život

 screenshot YouTube

Big Brothera je zanimalo tko će biti najhrabriji pa je stanarima priredio smjeli zadatak, piše RTL.hr .

Izviđači se osim šatorima i logorskom vatrom često susreću i s raznim životinjama. Tako su i Duškov, Horvatov i Nirmalov tim trebali odabrati najhrabrije stanare koji će se suočiti s ne tako simpatičnim životinjskim vrstama.

Prvi na redu je bio Horvatov tim, a njihovi predstavnici su bili Darko, Barbara i Katja. Darko je glavu stavio u kutiju gdje su ga dočekale blatelle germanice, odnosno žohari! On je to stoički podnio bez velike drame. Katja je također okusila kako je to kada žohari plaze po glavi, a kada je Barbara došla na red, u kutiji su se nalazile zmije. Začudo, starija sestra Šegetin je bila sretna, jer se užasno boji buba pa joj je ovo bio mačji kašalj.

Gledajući prvi tim na djelu, blizanci Vasić komentirali su da ne znaju kako će oni podnijeti tako velik izazov. Ipak, na red dolazi Duškov tim u kojem prednost ima Goran. Iako nije bio oduševljen, bez puno problema je odradio svoj zadatak. Steffani je pak vikala da u kutijama jako smrdi, a Goran se složio, budući su oboje bili u kutiji s bubama.

Miki je najteže pao ovaj izazov, te je histerizirao oko zmije. Na kraju je ipak izdržao kako bi ispunio što mu je zadano, a kasnije je u ispovjedaonici rekao da je to napravio za Big Brothera, piše RTL .

Nirmalov tim bio je zadnji na redu. U njemu su se natjecali Ervin, Zorica i Tina. Žohari su dočekali Zoricu, a zmija Ervina, a sve su podnijeli bez panike. Tina se, pak, toliko bojala žohara, da je Ervinu rekla da će dobiti infarkt. Nakon duge pripreme, ipak uspijeva izdržati u kutiji i ispuniti zadatak.

Budući da su svi stanari izvršili zadatak i pokazali svoju hrabrost, rezultat je bio izjednačen, stoga se i ostatak timova morao okušati u ovom zastrašujućem pothvatu. Duško i Horvat družili su se s bubama, a Giba i njegova mama Rada sa zmijom. Mnogi su pretpostavili da Giba neće imati hrabrosti, a to je potvrdila i njegova panika, ali ipak je dokazao da nije baš toliko plašljiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:51