BIG BROTHER

VIDEO: ERVIN PRESTRAVLJEN NAKON POVRATKA STEFFANI Ona ga izrešetala pitanjima: 'Trebalo bi te bejzbol palicom udariti da ti do mozga nešto dođe!'

Osebujna Steffani Banić vratila se u srijedu navečer u Big Brother kuću, 17 dana nakon što ju je dobrovoljno napustila, javio je RTL .

Big Brother je pozvao Ervina u ispovjedaonicu kako bi mu rekao da će večerašnja posljednja emisija 'VB radija' ugostiti jednog posebnog voditelja koji će ga intervjuirati.

Taj je poseban voditelj, odnosno voditeljica, bila Splićanka Steffani.

Ervinova reakcija je bila mlaka pri pozdravljanju bivše/sadašnje stanarke, dok se ona odmah bacila na rešetanje pitanjima.

Ervin joj se počeo pravdati jer je ranije rekao da bi od svih ispalih stanara najviše htio da se vrati Ivona jer je smatrao da se Steffani bolje snalazi u vanjskom svijetu. Direktna Steffani ga je potom pitala da li bi ikad spavao s Ivonom, na što je on odgovorio da ne bi. Međutim, brzo je promijenio mišljenje i rekao da bi, ali da je u Kuću ušla slobodna.

Sljedeće pitanje je bilo je li još uvijek zaljubljen u Barbaru, a on joj je otkrio da se malo toga promijenilo te da će se sve saznati po izlasku iz Kuće. Opet ga je nazvala 'glupastim' i 'naivnim' te da se nada da će to s vremenom proći.

Ervin je Steffani uputio u događanja u Kući i tjedni zadatak 'VB radio' budući da je otkrila da show nije pratila jer su joj stanari dosadni. Otkrio joj je da je Jozefini zamjerio što je insinuirala da je gay. Steffani ga je saslušala ismijavajući njegovu pristojnost, a svoj je povratak zapečatila jednim glasnim podrigom u eteru.

Tvrdi da bi ga trebalo udariti bejzbol palicom da mu nešto dopre do mozga. Ervin je, očekivano, izbjegao odgovoriti na pitanje tko mu je najmanje drag od stanara, dok su mu najdraži, uz Barbaru, Darko i Tina. Volio bi da Steffani ostane u Kući, ali samo ako bude psihički jaka. Besmisleno mu je da ostaje ako će se opet predomisliti i izaći.

Nakon što je intervju s Ervinom završen, Big Brother je pozvao Zoricu na radio. Ona je mnogo srdačnije dočekala Steffani i spremno odgovarala na njezina pitanja. Otkrila joj je što misli o Goranu, nazvala ga je taktičarem i manipulatorom. Splićanka je jedva dolazila do riječi od brbljave Zorice koja joj je nastojala prepričati sve što je od napuštanja kuće propustila.

Steffani cijeni Zoricu i smatra je najpoštenijom, najiskrenijom i najpametnijom stanarkom te da sve kaže kako zbilja i je. Zorica joj je otkrila što misli o odnosu Mirjane i Gorana te smatra da Mirjana ima neke 'dublje komplekse' i stoga se ponaša kako se ponaša. Mirjana ju je dovela do takvog psihičkog stanja da dobije poriv da nekoga 'zakolje zubima'.

Sljedeći koji se pozdravio sa Steffani je Rade kojeg je jako obradovala. Međutim, nakon izmjenjivanja lijepih riječi, otkrila mu je da se razočarala u njega i Radu kada su pričali svašta iza leđa o njoj. Između ostaloga, spomenula je da su ju nazivali 'uličarkom' te da se 'prodaje za komad kruha' i da je 'nula u glavi'. Misli da Rade nije iskren, iako on tvrdi suprotno.

Ispričao joj se za sve izrečeno rekavši kako to nije bilo zlonamjerno. Zbog toga je Steffani izgubila povjerenje u njega, a savjetovala mu je da bude iskreniji prema stanarima. On bi želio da pobijedi netko iz njegove obitelji ili Mirjana, a kao najvećeg favorita vidi Gorana.

Steffani ipak ne ostaje u Kući samo povodom posljednje emisije VB radija te se potom zaputila prema dnevnom boravku gdje je pozdravila ostale stanare. Njihove su reakcije varirale, ali zasigurno nitko nije ostao ravnodušan, navodi RTL .

Na snimci objavljenoj nedugo nakon ulaska Steffani među ostale stanare vidi se uznemireni Ervin kako u strahu zbog Steffaninog povratka nasamo razgovara s Barbarom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 11:55