Ili su Željko i Vladimir odlični šefovi kuhinje, ili su recepti u dvoboju restorana bili toliko interesantni da su natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' redom pripremali ukusna jela. Žiri i gosti restorana nisu ostali gladni, a Bijeli tim, koje je vodio Vladimir, pobrao je lovorike unatoč dlaci koju je jedan gost pronašao u svojem tanjuru.
Utorak je bio podjednako uspješan za oba restorana jer su i gosti i žiri svojim ocjenama i komentarima naglasili kako su sva jela bila ukusna i za prste polizati. Čini se da kineska kuhinja odlično leži natjecateljima jer su svojim jelovnicima od tri slijeda jela nahranili istančana nepca članova žirija. Željka, Ivan i Tomislav su pohvalili svih šest jela – hrskavost rolica, ukusne raviole, odlično obrađeno povrće u woku, baš kao i voćni umak koji je upotpunjen pikantnim začinima, te zanimljivu tempuru u desertu…
Dlaka u tanjuru jedne gošće restorana 'La Parenzana' mogla je donijeti važnu odluku kod odabira pobjednika. Međutim, Vladimir i Doris su vrlo brzo pronašli rješenje kako udovoljiti nezadovoljnoj gošći i spriječili moguću slabu ocjenu s bogatijim desertom i šarmiranjem gošće. S obzirom da su oba restorana dobila isti zbroj bodova od gostiju (93), žiri je prevagnuo u korist Bijelog tima uz napomenu da su, unatoč dlaci u tanjuru, bili prizemniji od kuhara iz restorana 'Zagrebačku feng shui'.
Parovi iz Bijelog tima sljedeća dva dana neće kuhati, ali će se zato parovi Crvenog tima boriti za ostanak u utrci najboljih. Sutra pripremaju jela prema popisima namirnica koje će im zadati Bijeli tim. Tko će se najbolje snaći i izbjeći odlazak u dvoboj, doznat ćemo u novoj epizodi gastro showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u srijedu u 20 sati na RTL-u!
Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....