IZGLEDA KAO MODEL

Učiteljica iz Sinja smršavjela 62,3 kg, gledatelji je zasuli komplimentima: ‘Kapa do poda! Kraljice! A noge - TOP!‘

Bilo je ovo jedno nezaboravno putovanje. Puno uspona i padova, suza i smijeha, kaže Nina Bandić o sudjelovanju u ‘Životu na vagi‘

Nina Bandić

 Darko Tomas/CROPIX, RTL

Nina Bandić (27), učiteljica razredne nastave iz Sinja, u RTL-ov show "Život na vagi" stigla je sa 136,2 kilograma, a u finalnom vaganju izgubila je 62,3 kilograma, što je čak 45,7% tjelesne mase. Njezina transformacija oduševila je gledatelje koji su se jednoglasno složili da Nina sad izgleda fantastično. I dok smo je na malim ekranima tjednima gledali u trenirci i bez šminke, u emisiji emitiranoj u četvrtak navečer zabljesnula je u elegantnoj plavoj haljini koja je istaknula njezinu novu liniju.

image

Nina Bandić

RTL

- Koliko god je bilo teško, kad sad pogledam sebe, stvarno se isplatilo - rekla je nakon finala i dodala kako je najzahvalnija na tome što su u showu imali stručnu pomoć.

- Imali smo sve što nam je potrebno da promijenimo glavu i spoznamo novi način života - dodala je i otkrila kako je u međuvremenu zavoljela duge šetnje, a dnevno je, često sa sestrom, znala prehodati 30 do 40 kilometara.

Nakon finala, Nina se emotivnom objavom oglasila i na Instagramu.

- Bilo je ovo jedno nezaboravno putovanje. Puno uspona i padova, suza i smijeha. Obogatilo je moj život u svakom smislu. Toliko predivnih ljudi, trenutaka, iskrenih emocija i novih iskustava. Koračajući ovim putem, osim što izgubiš višak kilograma, upoznaš ljude koji ti svojim znanjem, strpljenjem, ljubavlju i predanošću pokušaju olakšati svaku sekundu tvoje borbe.

Hvala mojoj dragoj nutricionistkinji Martini Linarić jer je bila ustrajna i naučila me kako se zdravo hraniti i da se od zdravih namirnica mogu napraviti čarobna jela. Hvala ti što si i nakon emisije tu uz mene i pomažeš mi u borbi iz dana u dan.

Isto tako, veliko hvala Mirni Čužić, koja je od početka prepoznala borca u meni za kojeg tad nisam znala ni da postoji. Hvala ti što si vjerovala u mene i onda kad sama nisam.

image

Nina Bandić

Darko Tomas/CROPIX

Veliko hvala Edinu Mehmedoviću na svim riječima potpore i guranju prema naprijed. Hvala ti što si nas naučio da u zajedništvu koračamo naprijed, jer točno takav je bio tvoj crveni tim.

I na kraju, najveće hvala ‘Životu na vagi‘ što mi je omogućio ovo nezaboravno iskustvo i dao mi priliku za novi život. Jedan predivan projekt koji mijenja živote ljudi godinama, ove godine je promijenio i moj život za 180 stupnjeva - napisala je Nina.

- Svaka čast, ženo! Kapa do poda! Bravo, Nina! Zgodna, a noge - TOP!!! Kraljice! - samo su neki od komentara ispod njezine objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:01