BIG BROTHER

STEFFANI OTVORILA DUŠU NAKON IZLASKA IZ BB KUĆE 'Psihijatrija je to teška, da sam tamo ostala duže pukla bi ka cvrčak...'

 big brother screenshot

Psihijatrija je to teška, da sam tamo ostala duže pukla bi ka cvrčak. A onda bih tek bila u sra... - brzopotezno objašnjava Splićanka Steffani Banić što ju je ponukalo na izlazak iz Big Brother kuće nakon što je u njoj boravila više od 40 dana, prenosi Slobodna Dalmacija.

Splitsko joj sunce godi, koji metar od nje, dok sjedi na jednoj od kolona splitske Rive i razgovara s nama, udaljena je njezina majka Katja, a svako malo uleti i netko od slučajnih prolaznika.

“Alo, šefice, jesi došla doma”, dobacuje joj jedan umirovljenik, a Steffani uzvraća: “Jesan, fala ti Bože”.

Njezina navijačica Ljubica Palaversa osjeća potrebu prići joj i čestitati.

“Bila je favorit i meni i mužu”, kaže nam u prolazu, dok Steffani već u znak pozdrava trubi i vozač dostavnog vozila. Njezini ostali sugrađani, s pristojne udaljenosti na štekatima, znatiželjno komentiraju, dižu mobitele u zrak i okidaju... Steffani je svjesna njihova proučavanja, pa joj je čas neugodno i “pritisak sve to”, najradije bi uhvatila crtu s Rive, a u drugom trenutku se smije, gode joj pozitivne reakcije ljudi.

- Triba proć još par dana da se napunin dobron vibron, dobrim ljudima, da se ispričam sa svima... I bit ću ona stara – s vidljivim će olakšanjem neobuzdana stanarka BB kuće na beogradskom Košutnjaku, bez sustezanja priznajući Slobodnoj Dalmaciji kako je nakon dolaska u Split, već prvog dana zapalila joint i dugo, dugo se smijala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:30