'UBIO ME ALKOHOL'

Stanari su Romanu zamjerili pijanstvo: 'Maltretiraš druge i tebi je to u redu?'

 Screenshot RTL

Romano i Katja sjeli su jedno nasuprot drugog i otvoreno tekli što i smeta. Iako je Romano prvo rekao da Katji ne zamjera ništa, priznao je da mu je zasmetalo kad mu je uzela pive i rekla da će ih ona popiti iako nije popila nijednu otkad su ušli u kući, piše RTL.

No Katja je bila malo grublja.

- Ja sam pive sakrila isključivo jer si jučer zaista pretjerao s njima. Problem je što zaspeš, maltretiraš druge i zbog toga smo trebali biti kažnjeni. Tebi je to ok - pitala ga je.

Romano je priznao krivnju.

- Zaspao sam, ubio me alkohol. Počeo sam rano piti. Ali da ćemo sad jedno drugom brojati pive ili koliko je to pojeo - bio je Romanov odgovor.

Katja mu je tada rekla po čemu cijeni ljude koje upoznaje.

- Imao si donekle uspješnu karijeru i sam si je upropastio. To mi je dosta bitno kod ljudi - rekla mu je. Dodala je da ne zna zna li sam oprati čašu, promijeniti posteljinu ili oprati WC.

- Nas je tu puno i trebaš imati osjećaj za druge ljude - zaključila je.

Pijanstvo je Romanu zamjerila i Marina koja je s njim najbliža, piše RTL.

- Nisam pio dugo i uhvatilo me. Razumiješ? Pošto me jako uhvatilo, otišao sam leći, nisam nikoga ubio! To što se ne smije spavati je druga stvar, ali zaspao sam - opravdavao se Romano.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 23:43