ZAISKRILO U EMISIJI

Šokirala gledatelje ‘MasterChefa‘, pale i teške riječi: ‘Popila svu pamet svijeta! Znate li da je probala i u Sloveniji?‘

Osim što je ostala u showu, Doris je na sebe privukla pozornost i emotivnom reakcijom kada je saznala da Hrvoje napušta ‘MasterChef‘

Doris, ‘MasterChef‘

 Nova TV

Nakon "Večere za pet", "3,2,1 kuhaj" i slovenskog "MasterChefa", gdje je zauzela šesto mjesto, Doris Vlah ponovno je na malim ekranima, ali ovoga puta u hrvatskom "MasterChefu".

"Obožava kuhati, a najdraža joj je tradicionalna kuhinja s odmakom – naročito mediteranska. U ‘MasterChefu‘ bi voljela podignuti svoje kulinarsko znanje na višu razinu, a nakon showa želja joj je otvoriti mali botique restoran u Opatiji u kojem bi radila sa svojom kćeri. Doris kuhanjem izražava svoje emocije, a kada ne kuha, trudi se pomagati zajednici kao volonterka u Crvenom križu. U slobodno vrijeme čuva unuku, šeće s mužem te voli sudjelovati u PUB kvizovima", piše Nova TV.

Osim što je ostala u showu, Doris je na sebe privukla pozornost i emotivnom reakcijom kada je saznala da Hrvoje Stošić napušta ‘MasterChef‘. Naime, Doris je zagrlila Hrvoja, a on joj je onda zapovjednim tonom rekao: "Nema plakanja!" Iako je nekima draga Doris, drugi na društvenim mrežama pišu oštre kritike otkako je kritizirala Bonija i nominirala ga.

"Nominiram Bonija koji me stavio na sous-chefa koji nije imao nikakvu odgovornost, bio je pola sata i nije prihvatio nikakve ideje. Možda me stavio zato što se želi riješiti konkurencije. Možda sam u krivu, možda sam u pravu. (...) Sorry, ja sam iskrena od početka do kraja. Nije slušao savjete, mlad je još, naučit će što je kuhinja i što znači timski rad. Eto, zbog toga moja nominacija ide Boniju", rekla je Doris i šokirala i kandidate i gledatelje.

"Kako mi ide na živce... Bez obzira na znanje koje ima, toliko je antipatična sa svojim izjavama, sa svojim nastupima da se pitam odakle ljudima volje da je trpe više u kući tamo", "Stara je, ali i zlobna", "Baba totalno uobražena, misli da sve zna! Piše da je bila prošle godine u ‘MasterChefu‘ u Sloveniji. Pokupila je svu pamet svijeta, baš mi je drago da idu u stres test", "Ako ova Doris DANAS ne ispadne onda stvarno više nema smisla gledati ovaj show, prestrašno," neke su od reakcija onih koji nisu podržali njezin govor u kojem se osvrnula na Bonija kritiziajući ga što ju je stavio za sous-chefa. Između ostalog, Doris je Bonija optužila i da je to njegov način da se riješi konkurencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 23:21