ZANIMLJIV LIK

REZULTATI VELIKE ANKETE JUTARNJEG: OVAJ STANAR ĆE BITI POBJEDNIK BIG BROTHERA! Koja lije njegova tajna, možete li pogoditi?

Superfinale Big Brothera zakazano je za subotu 12. prosinca, a zadnjih dana se nagađa o mogućem pobjedniku.

Nakon što je Darko otkrio tko su njegovi favoriti, pokušali smo doznati i koga favoriziraju naši čitatelji.

U velikoj anketi Jutarnjeg lista glasalo je preko 3700 čitatelja, a najveći postotak glasova dobio je Goran, njih čak 41 posto.

Kako su prošli ostali stanari, pogledajte na linku:

VELIKA ANKETA JUTARNJEG: BLIŽI SE SUPERFINALE TURBULENTNOG BIG BROTHERA Tko bi ove godine trebao biti proglašen pobjednikom?

Dok jedni smatraju da je Goran nepravedno izoliran od strane svojih sustanara, postoje i oni koji smatraju da se nekim od videa i tekstova Gorana namjerno pokušava prikazati kao osamljenog stanara. Čitatelj Jutarnjeg lista smatra da su to samo pokušaji kako bi se javnost senzilibirala, a svoje viđenje Gorana prikazao je u nekoliko isječaka iz reality showa.

Prenosimo pismo čitatelja te snimke koje je stavio uz svoja opažanja:

1. Goran na tako perfidan način priča pred beskućnikom o načinu propadanja, rasprodavanju imovine, opisuje odlazak zelenašu.

2. Trenutak kada omalovažava obrazovanje žene romkinje, koja se udala s 15 godina i žene koja je rodila šestero djece. Ne mislite li da je ispod razine osobu romske populacije ponižavati na temelju njenog stupnja obrazovanja?

3. Vjera je simbol najintimnijeg u čovjeku i kao takva bi trebala biti osigurana od vrijeđanja onih koji tu vjeroispovijest ne dijele. Upravo ovo su sporni trenuci u kojima Goran Todić namjerno nudi Ervinu Mujakoviću svinjetinu, iako zna da je on jedina osoba u kući koja svinjetinu ne jede:

Molim pogledati video od 44:55 - , a iz razgovora ostalih ukućana razvidno je da to nije prvi puta:

Molim pogledati video od 28:00 -

Naravno, podbadanja pakira vrlo perfidno, u ružičasti celofan šale i osmijeha iako je iz svega viđenog vidljivo da je Ervinu Mujakoviću neugodno, kao i ostalim ukućanima koji su ga opomenuli i koji takva podbadanja smatraju niskima, podlima i uvredljivima.

4. Poziva na tučnjavu.

5. Još jedno ponižavanje u nizu; u pitanju je osoba koju je zavlačio, iskazivao nježnost, kako bi je pridobio na svoju stranu.

6. Kada se muškarac od 2 metra, 100+ kg svađa sa ženom od 50 kila, prijeti joj se i unosi u lice (Nemoj da mi se suprotstavljaš jer me ne poznaješ, red alert!)

Čitatelj također napominje da u njegovoj biografiji postoje neki detalji za koje se kasnije ispostavilo da su laž.

Naime, spomenuo je kako je Goran naveo da nije bio oženjen, što se poslije pokazalo kao laž (bivša supruga je talijanska šminkerica/frizerka zahvaljujući kojoj je i statirao u filmovima).

Isto tako, navodi da je pohađao/završio akademiju, a taj podatak se nikako i nigdje ne može pronaći. U biografiji je kazao da je završio studij u Delelfo-u, što je teatar, Teatro dell'Elfo.

Siniša Ižaković iz centra "Issa Diving" u listopadu o.g. demantirao je Gorana Todića u Slobodnoj Dalmaciji da je instruktor ronjenja! Naime, predstavlja se kao instruktor ronjenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 08:34