IMA I OBJAŠNJENJE

Reality zvijezda (57) priznala da je ‘pale‘ srednjoškolci nogometaši, pa se pokušala izvući: ‘Ma znate o čemu govorim...‘

‘Sviđaju mi se ti zgodni, atletski, mišićavi tipovi, sportaši. Uvijek su mi se sviđali i uvijek će mi se sviđati‘, poručila je

Abby Lee Miller

 Instagram/Abby Lee Miller

Reality zvijezda Abby Lee Miller (57) američka je televizijska ličnost koja se proslavila nakon što je osnovala Abby Lee Dance Studio koji se od 2011. do 2019. pojavljivao u reality TV showu ‘Dance Moms‘, a također se neslavno proslavila kad je od 2017. do 2018. morala odslužiti osam mjeseci zatvora zbog novčane prijevare.

U svibnju 2017. Miller je osuđena na godinu dana zatvora zbog optužbi za prijevaru vezanu uz bankrot te je također kući donijela 120 tisuća australskih dolara koje nije prijavila.

Međutim, kao da joj ni to nije bilo dovoljno drame u životu pa je tako 57-godišnja Miller nedavno izjavila da je "i dalje" privlače srednjoškolci koji se bave nogometom.

Bivša zvijezda reality showa ‘Dance Moms‘ pojavila se, naime, u podcastu ‘Sofia with an F‘ i raspravljala o filmu Toma Cruisea iz 1983. ‘All the Right Moves‘, u kojem je glumac glumio tinejdžera koji se bavi nogometom i traži stipendiju za sportaše.

"Oh, to je moja slabost. Sviđaju mi se srednjoškolci nogometaši. Još uvijek mi se sviđaju", priznala je tada Miller.

Voditeljica je dobacila da je privlače odrasli treneri, no Miller je dodatno pojasnila da nije mislila na trenere već na nogometaše.

"I to ne oni koji su išli u srednju školu, već oni koji idu u srednju", dodatno je pojasnila Miller.

Sada je pokušala "ispraviti" svoju nespretnu izjavu, nakon što je dobila brojne negativne reakcije u javnosti. Na svom je Instagram profilu objavila video u kojem iznosi svoje pojašnjenje.

"Sviđaju mi se ti zgodni, atletski, mišićavi tipovi, sportaši. Uvijek su mi se sviđali i uvijek će mi se sviđati", rekla je Miller, koja je vezana za invalidska kolica nakon svoje teške borbe s rakom. Također je dodala da ti dečki, koji se njoj sviđaju, moraju "moći ići u klubove, kockati se u Vegasu i unajmiti kombi koji je prilagođen hendikepiranim osobama". Smatra i da moraju imati "posao, bankovni račun, biti uspješni i biti srastveni prema onome što rade".

Ponovno se osvrnuvši na svoj kontroverzni komentar zbog kojeg je završila u svjetskim medijima, Miller je izjavila sljedeće: "Ako ste gledali film ‘All the Right Moves‘ u kojem Tom Cruise glumi srednjoškolsku nogometnu zvijezdu, onda ćete znati o čemu točno govorim."

Također je napomenula da će prisustvovati okupljanju svog razreda iz srednje škole u studenom te se nada da će ‘slavni srcolomac biti tamo‘.

"Ako ne bude, čula sam da je Tom Brady sada slobodan...", našalila se Miller.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:38