ZORICA PLAKALA

RADIKALNE PROMJENE U BB KUĆI Brandža se vraća svome rudniku, ekipi se pridružili srpski rukometaš i sesvetska šopingholičarka

 Big Brother

U Big Brother kuću su ušli novi stanari, Jozefina i Đorđe, a napustio ju je Branislav, piše RTL.

Branislav je voditeljima otkrio da se lijepo proveo u Kući, a nije znalo da li mu je išta ostalo od budžeta kojim je donedavno raspolagao. Znao je da ga je Ivona nominirala u dva navrata tako da na nju nije ljut, dok je istaknuo da bi kao pobjednika sezone volio vidjeti Luću, dok u toj ulozi nikada ne bi volio vidjeti Zoricu.

Sam postupak izbacivanja iz kuće započeo je tako da su nominirani stanari ustali, među kojima su su spašene Zorica i Barbara, a zatim Goran. Izbor se zatim sveo na Luću i Branislava, da bi Branislav postao sedmi stanar koji napušta show. Zorica je prilikom njegovog izlaska pustila suzu, ne znamo da li zbog Branislavova odlaska ili zbog ostanka njenog najvećeg rivala Luće.

Big Brother

Novi stanari u kući su pak Đorđe i Jozefina. Đorđe Đenić (29) je iz Nove Varoši. Instruktor je plivanja djeci od 4 do 14 godina. Trudi se što više uživati u životu i živi svaki dan kao da mu je posljednji. Tvrdi da ga žene obožavaju. Profesionalno se bavio rukometom, međutim morao je od njega odustati zbog teže ozljede. Imao je problema s kockom kojeg je riješio uz pomoć obitelji. Što se tiče seksa u BB Kući, otkrio je da se "lažno ne stidi", što znači da bi mogao začiniti situaciju u kući.

Druga nova članica Big Brother kuće, Jozefina Išaretović (24) za sebe kaže da je "žena, majka, kraljica". Njegovateljica je i radi u staračkom domu svog supruga. Najsretnijom na svijetu ju čine kćer i suprug. Najluđa stvar koju je u životu napravila je to što je pijana spavala na pruzi. Sudjelovala je u showu "Shopping kraljica", a u Big Brother kuću ulazi da se suprug malo odmori od nje.

Uslijedile su nominacije uživo. Luća je dva glasa dao Zorici, a jedan Goranu. Barbara je dala dva boda Goranu, a jedan Radi. Darko je dva boda dao Goranu, a jedan Zorici. Rade je svoja dva glasa dao Lući, a jedan bod Mirjani. Zorica je dva boda dala Mirjani, a jedan Lući. Goran je dva glasa dao Lući, a jedan Mirjani. Mika i Giba su pak, dva boda dali Lući, a jedan bod Zorici. Ervin je svoja dva boda dao Mirjani, a jedan Zorici. Rada je dva boda dala Darku, a jedan Mirjani. Mirjana je svoja dva glasa dala Zorici, a jedan bod Goranu. Tina je dva boda dodijelila Goranu, a Zorici jedan bod. Tako su nominirani Zorica, Goran, Luća i Mirjana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 00:23