BLIŽI SE KRAJ

Parovi će na posljednjem susretu sa stručnjacima gledati snimke svojih vjenčanja i prvih dojmova

Prošla su dva mjeseca od snimanja sociološkog eksperimenta, hit emisije na Novoj TV

Ana, Alen, Nikolina i Anton

 Nova Tv/

Prošli tjedan u ‘Braku na prvu‘ parovi su se još jednom okupili na zajedničkoj večeri, i to posljednjoj u četvrtoj sezoni, a kako je prošlo dva mjeseca od snimanja sociološkog eksperimenta - puno se toga promijenilo kad su se kandidati vratili svom stvarnom životu…

image

Posljednji razgovor sa stručnjacima

Nova Tv/
image

Josip i Renata

Nova Tv/

No neke se stvari ostale su iste kao i cijele sezone; Alan je ponovno provocirao za stolom, a Karmen i Jole i dalje nisu pronašli zajednički jezik. Ipak, dogodila se najveća promjena - Tina i Tiago šokirali su sve pričom o prekidu i ostale kandidate zanimalo je što se zapravo dogodilo među njima.

image

Alan i Lovre

Nova Tv/

- Ovaj ulazak je dosta ozbiljan - komentirala je stručnjakinja Iva čim je ugledala kandidate, a Muri je odmah sve bilo jasno čim je ugledala televizor u prostoriji.

image

Marko i Mura

Nova Tv/

- Pogledat ćemo prilog u kojem ćemo vidjeti kako su izgledali vaši dojmovi kad ste se prvi put ugledali pred matičarem - objasnila im je Nelly, a Boris je naglasio da će kandidati vidjeti kakvi su zapravo bili u različitim fazama sociološkog eksperimenta.

- Vjerujemo da se puno toga promijenilo i da je ovaj eksperiment imao svoju svrhu jer sigurno niste baš iste osobe koje ste bili kad ste ušli u ovaj eksperiment - zaključila je Iva.

image

Gledanje priloga

Nova Tv/

Kandidati su uglavnom jako uzbuđeni što će vidjeti snimke svojih vjenčanja i prve dojmove koje su partneri govorili o njima, no ne i Ana koja je sarkastično komentirala da to jedva čeka gledati. Boris je najavio prvi par, koji je vrlo bolno raskinuo i iza sebe ostavio trajno nepopravljiv odnos, a hoće li prvi svoje mišljenje i emocije iznijeti Ana i Alen, Klara i Lovre, Danijela i Alan ili Tina i Tiago - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u pretposljednjoj epizodi četvrte sezone sociološkog eksperimenta "Brak na prvu"!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 11:50