MLADI PJEVAČ

Osvojio je cijelu Hrvatsku glasom još kao dječak i prijatelj je Hanke Paldum: Nikola stiže u ‘Superstar‘

Imao je svega 11 godina kada je cijelu Hrvatsku oduševio u RTL-ovom showu ‘Zvjezdice‘

Nikola Batinović u ‘Zvjezdicama‘

 Aleksandar Krstovic/

Gledatelji su obožavali Nikolu Batinovića kada je sa svega 11 godina osvajao u RTL-ovom glazbenom showu, a osam godina kasnije – stiže u Superstar kao talentirani mladi student prava.

image

Nikola Batinović

Promo/

Mladi Pločanin Nikola Batinović imao je svega 11 godina kada je cijelu Hrvatsku oduševio u RTL-ovom showu "Zvjezdice", a osam godina kasnije - glazbenu sreću potražit će u Superstaru.

U njemu će pokazati i bogato iskustvo koje je tijekom godina odrastanja i bavljenja glazbom stekao.

- Ovo je izvrsna prilika da pokažem svoju strast prema glazbi, suočim se s novim izazovom i testiram svoje sposobnosti pred stručnim žirijem i publikom. Želim biti podrška onom malom Nikoli u meni koji vjeruje da se snovi ostvaruju, a Superstar mi to pruža – ostvarenje svojih snova - otkrio je Nikola o svojoj prijavi na omiljeni glazbeni televizijski show.

image

Nikola Batinović

Promo/

Svoje pojavljivanje u "Zvjezdicama" pamti kao divno iskustvo, posebice jer je od najmanjih nogu naučio kako se ponašati na pozornici. Veselio se tom natjecanju jer je zapjevao istog trenutka kada je naučio govoriti.

- Dolazim iz glazbene obitelji u kojoj nema člana koji ne zna pjevati, plesati, pisati tekstove ili se pak bavi nekom vrstom vizualne umjetnosti. Mene je ta vizualna crta široko zaobišla – pa mi je preostala glazba! Kasnije kroz odrastanje shvaćam da mi to neće ostati samo hobi ili nešto čime se volim baviti u slobodno vrijeme, nego da mi je glazba moj životni poziv kojeg sam objeručke prihvatio - priča ovaj svestrani mladić.

Nikola odnedavno živi u Zagrebu, gdje studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a usto pohađa i MPA akademiju.

- Radim i kao vokalni trener te sam voditelj zbora umirovljenika Botinec. Kroz godinu imam jako puno nastupa gdje se na lijep način povezujem s publikom. Volim i pravo, no glazba je na prvom mjestu. Usto, volim se družiti s ljudima, izlaziti i ići u teretanu. Društven sam i obožavam kontakt s ljudima - priča Batinović i dodaje da sve u životu nastoji raditi s puno posvećenosti.

image

Nikola i Hanka Paldum

Privatna Arhiva/

Posvetio se glazbi, studiju, a sada isto planira i sa sudjelovanjem u Superstaru. Vjetar u leđa bit će mu bližnji, ali i njegov veliki uzor - glazbena diva Hanka Paldum. Uz nju, oduševljava ga i makedonska glazbenica Kaliopi – s kojom je dijelio i pozornicu.

image

Nikola i Kaliopi

- Hanka Paldum svojedobno mi se javila nakon što je vidjela moje izvođenje jedne njezine pjesme i nakon toga smo ostali u kontaktu. Ona je prvenstveno jako dobar čovjek i unatoč uspješnoj dugogodišnjoj karijeri, bira ostati ono što je - na ovom svijetu prolazan čovjek kao i svi mi. Uz to je izvrstan mentor i prijatelj za poželjeti. Čast mi je poznavati je i imati je uza se - priča Nikola.

Oduševljava ga i ekipa u žiriju Superstara. Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković izvrsna su ekipa, kaže, i svatko od njih nosi nešto posebno i svoje. "Sviđa mi se što su toliko različiti, svi su posebni i sve ih volim", zaključio je posvećeni mladić koji svoju glazbenu priču gradi od najranijeg djetinjstva.

Superstar i ove godine donosi talentiranim natjecateljima priliku da osvoje nagradu od 50 tisuća eura te ostvare svoje glazbene snove. Kome će prijava na Superstar promijeniti život, doznat ćemo već ove jeseni - Superstar uskoro na RTL donosi najraskošniju televizijsku zabavu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 14:21