EMOCIJE NA VRHUNCU

OPĆI KAOS NAKON TULUMA Podivljala Steffani napala Barbaru: 'Ti si jedna obična ku*** koja se šlepa uz Soraju!'

Ervin se, vjerojatno zbog alkohola, okuražio i rekao Barbari da od nje traži samo priliku izvan BB kuće

Big Brother je ovoga puta bio nešto darežljiviji s alkoholom pa su se neki i previše opustili. Zorica je tako napokon odlučila zakopati ratnu sjekiru s Goranom, što je on prihvatio, a sve su zapečatili zagrljajem.





Svaka čast za ples.

Svaka čast za ples.#VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 13. listopad 2015




Ervin se, vjerojatno zbog alkohola, okuražio i rekao Barbari da od nje traži samo priliku izvan BB kuće. Ona mu je ponovno dala odgovor koji je čuo već bezbroj puta proteklih dana: „Nije ni vrijeme ni mjesto za to, razgovarat ćemo vani“. Kasnije je Sarajlija otkrio Ivoni da nikad nije vjerovao da će mu se neka djevojka svidjeti kao što mu se svidjela Barbara. Kada se glazba ugasila, tulum je splasnuo, a emocije su bile na vrhuncu. Naime, Zorica je pročitala Ervinovu rođendansku čestitku koja ju je veoma ganula te je rekla da će ta čestitka biti uz nju dok ne umre.





Kako je Stefani od jutros? #VelikiBrat

Kako je Stefani od jutros? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 14. listopad 2015




Steffani su također dirnule te riječi pa je zaplakala. Iako je Splićanka donedavno mislila da je Zorica „najgora žena na svijetu“, sinoć joj je otkrila kako je u potpunosti promijenila mišljenje. Nazvala ju je „borcem“ i „vikingom“ i izjavila kako joj je iznimno drago što ju je upoznala. Ali, mlada Splićanka je očito promijenila mišljenje o Barbari s kojom se žestoko sukobila. Razlog je, naravno, Ervin...

- Tvrdiš da imaš nekoga vani, a cijelo vrijeme buljiš u njega i dajše mu lažnu nadu. Ti si ovdje došla oprati svoj obraz koji ti je odavno 'išporkan vani. Iskompleksirana si, skini te umjetne trepavice i progledaj. Ja te se ne bojim! - urlala je podivljala Splićanka iz koje su riječi samo izlaze bez kontrole.

- Ti si mala kurva koja se šlepa uz Soraju, a ona je za tebe Bog!

Barbara nije mogla vjerovati što skuša...

- Ma ti si jedna obična narkomanka i degenerik... Vrati se u komunu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:47