‘OPREMA‘ OD 24 CM

Njegove ‘kvalifikacije‘ bile su im previše: ‘Odbili su me za posao jer su mislili da imam erekciju, a samo mi je velik‘

Tvrdi da je dobio odbijenicu prilikom razgovora za posao jer su potencijalni poslodavci mislili da ima erekciju tijekom intervjua

Joe u emisiji ‘My Massive C**k‘

 Screenshot Channel 4

Muškarac koji se hvali impresivnom veličinom penisa od 24 centimetra tvrdi da je dobio odbijenicu prilikom jednog razgovora za posao jer su potencijalni poslodavci mislili da ima erekciju tijekom intervjua.

Britanska TV mreža Channel 4 predstavila je muškarca po imenu Joe u svojoj emisiji, prikladno nazvanoj ‘My Massive C***k‘ (Moj masivni k***), koja obrađuje obdarene muškarce.

I dok neki sugovornici u spomenutoj emisiji priznaju da im ne smeta njihova velika ‘oprema‘, drugi razmišljaju da je operacijom smanje kako bi imali normalniji život, a nekima je njihov ‘ponos‘ čak upropastio i karijere.

Joe se pak požalio da je njegov penis ‘deblji od njegove podlaktice i da ima oko 18 centimetara. Zbog toga nosi posebno donje rublje s ‘torbicom‘ u koju mu ‘sve stane unutra‘ i na taj način sprečava da mu penis ‘ispadne‘.

Joe je rekao da njegov veliki član zahtijeva da nosi posebno donje rublje s ‘vrećicom‘ da "sve stane unutra" i spriječi da mu penis "ispadne". Međutim, prisjetio se i da su mu njegove gaće rađene po narudžbi naštetile prilikom intervjua za posao.

"Odgovor koji sam dobio od potencijalnog poslodavca glasio je - ‘Nećeš dobiti posao, mislili smo da si dobar kandidat, ali tvoje ponašanje bilo je neprimjereno.‘ Mislili su da sam imao erekciju tijekom intervjua i govorili su mi da moja odjeća nije bila u redu. Suptilno su mi dali do znanja da mi ‘vide k***‘", rekao je nesretni Joe, prenosi NY Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 04:26