MASKED SINGER

Nikolina Pišek uoči novog velikog spektakla: ‘Histeriziram i nastojim se ne baciti kroz prozor‘

Danas će se u ‘Masked Singeru‘ uživo predstaviti prvih šest maski, koje je majstorski napravio Juraj Zigman

Nikolina Pišek

 Vedran Peteh/Cropix

Vrijeme je za spektakl! Večeras od 20.15 sati na RTL-u kreće raskošni televizijski show uživo - ‘Masked Singer‘!

- Teku finalne pripreme, vlada prava hektika - oblačimo se, šminkamo se, bodrimo i smijemo se. Posljednjih sat vremena histeriziram i nastojim se ne baciti kroz prozor, što ne bi pretjerano funkcioniralo s obzirom na to da se garderoba nalazi u prizemlju - kaže Nikolina Pišek, voditeljica spektakla, koja se nakon duže stanke vraća na televizijske ekrane u Hrvatskoj.

image

Nikolina Pišek

Rtl/

Danas će se u ‘Masked Singeru‘ uživo predstaviti prvih šest maski, koje je majstorski napravio Juraj Zigman. Prva od njih je Leptirica. Njezine izvedbe bit će lepršave i vesele, a kada zamahne krilima, uzrokovat će val dobrih vibracija u cijeloj Hrvatskoj. Banana u štiklama? U ‘Masked Singeru‘ sve je moguće. Vesela maska spremna je nasmijati paneliste i gledatelje te ih podići na noge svojim sjajnim nastupima. Perje, šljokice i sjajni detalji - Flamingica izgleda kao da je upravo stigla s karnevala u Riju. Kojim će se hitova predstaviti, a kojim plesnim pokretima osvojiti gledatelje, doznat će se vrlo brzo.

Veseli Medo spreman je pokoriti pozornicu ‘Masked Singera‘ sjajnim nastupima i retro modnim kombinacijama. Titulu najslađe maske moglo bi vrlo lako odnijeti Čudnovište koje je sve samo ne - strašno. Mislili ste da su dinosauri izumrli? Varate se! Osim u holivudskim blockbusterima, jedan od njih našao se i u ‘Masked Singeru‘. Simpatično Dino nije nimalo zastrašujuć, iz njegovih usta izlaze samo najveći hitovi!

Obožavatelji ‘Masked Singera‘ na društvenim mrežama ne prestaju brujati o maskama, a padaju i prve pretpostavke o tome tko bi mogao pjevati ispod koje maske. Pretpostavljaju tako da bi Flamingica mogla biti Maja Šuput ili pak Lana Jurčević, a kao Čudnovište vide Jacquesa Houdeka. Usto, pretpostavljaju i da bi Medo mogao biti Edo Maajka. Ostaje naoštriti sva čula i pokušati odgonetnuti - tko to tamo pjeva?

image

Studio Masked Singera

Maja Bota/

Osim Nikoline Pišek i veselih maski, spremni su i panel detektivi: Antonija Blaće, Nives Celzijus, Saša Lozar i Borko Perić. Uz voditeljicu Nikolinu Pišek i panel, detektivskoj misiji pridružuju se i gledatelji čija uloga je interaktivna i vrlo važna. Naime, njihovi će glasovi odlučivati o tome tko na kraju pojedine epizode skida svoju masku, a najsretnije od njih čekaju i fantastične nagrade. Telefonskim pozivom ili SMS porukom gledatelji će, prateći emisiju uživo, moći glasati za omiljenu masku koju žele spasiti od ispadanja. Svake subote najsretniji gledatelj, koji da svoj glas za najdražu masku, osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 3.000 EUR, a u velikom finalu showa dijelit će se više od 20.000 EUR vrijedan automobil.

- Gledateljima bih poručila da nas prate i glasuju za masku koja je njihov favorit. Osim dobrog showa čekaju ih i fantastične nagrade, na kraju svake emisije mogu osvojiti vrijednu novčanu nagradu, a u finalu i automobil - ističe Nikolina Pišek.

Producent showa Vanja Menadžija otkriva kako na ovom showu, koji ide iz Studija 2 Jadran filma u Zagrebu, jednom od najvećih televizijskih studija u Hrvatskoj, radi ekipa od 150 ljudi, a sve se zbiva na ogromnom setu na kojem se nalazi i 130 četvornih metara LED ekrana na kojem će biti više od 600 rasvjetnih tijela.

- Sam studio proteže se na otprilike 1200 četvornih metara i u njega smo uspjeli ugurati naš stage i ostaviti dovoljno mjesta za publiku te naš panel detektiva - kaže producent, koji jedva čeka da show počne.

- Idemo se igrati odmah, i publika i mi! Jednu ćemo masku večeras eliminirati i samim time saznati tko je! Krećemo jako! - poziva Nikolina Pišek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:06