TUŽNA BEZ ZVONE

Nevenka iz ‘Ljubav je na selu‘ ne odustaje nakon gubitka supruga: ‘Teško mi je samoj, vratit ću se u show‘

Iako se već pojavila u više sezona, čini se kako bi je nakon gubitka supruga mogli gledati i u nadolazećoj

Nevenka Bekavac

 Jakov Prkić/Cropix

Nekadašnja kandidatkinja hit reality emisije "Ljubav je na selu", poznata Nevenka Bekavac, mogla bi se vratiti u show u kojem se i proslavila.

image

Nevenka Bekavac

Rtl/screenshot/

Iako se već pojavila u više sezona, čini se kako bismo je nakon gubitka supruga Zvone Petričevića, mogli gledati i u 17. sezoni ovog showa.

- Moj Zvone je bio šarmantan, odlučan, ozbiljan i jednostavno je bio odgovoran. Bilo nam je lijepo, a onda se samo razbolio. Nisam znala da će ovako završiti naš brak. Teško mi je samoj. Ponekad izađem u društvo, ali nitko mi ne može zamijeniti supruga. Nisam još preboljela niti zaboravila, nikad niti neću. Život ide dalje, ali sjećanja ostaju - rekla je uplakana Nevenka, koju je suprug napustio u 49. godini.

Doduše, ona ne odustaje od ljubavi i kako tvrdi, voljela bi u emisiji "ponovno pronaći prijateljstvo, nekoga tko će joj unijeti malo radosti u život i upotpuniti prazninu". Također, otkrila je kako joj se "jedan farmer svidio, pa će vidjeti hoće li mu poslati pismo".

- Mlada sam još, što ću. Prijavila bih se i kao farmerica. To bi bilo dobro, dala bih muškarcima zadatak. Svi vole gledati muškarce kako rade, to je zanimljivo - zaključila je Sinjanka.

Inače, popularna je Neve tražila ljubav kod Ivice Stapića, Gorana Žige i Dražena Božića.

- Žigo se volio šaliti, a ovaj zadnji bio je malo mirniji. Više volim ove koji vole pričati i šaliti se - priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 14:21