BIG BROTHER

'NE TREBA MI 100.000 EURA, JA SAM OSIGURANA!' Barbara se hvalila stanarima da o novcu ne mora brinuti, ima svog nogometaša

 Foto: Instagram

Skoro svim stanarima Big Brother kuće honorar zarađen pred kamerama itekako će dobro doći. No, jednoj natjecateljici novac i nije prijeko potreban jer se, kako kaže, već 'osigurala'.

Riječ je o Barbari Šegetin, a njezino osiguranje je, priča se, nogometaš iz Prištine Borko Veselinović koji trenutno igra za beogradski Rad.

Inače, Barbara i Borko ljeto su proveli na crnogorskoj obali, a da misle ozbiljno dokazali su i najavom skorašnjeg vjenčanja.

Nevolja je, međutim, u tome što je Borko oženjen i ima trogodišnjeg sina, no ljubav prema Barbari je, čini se, ipak prevagnula jer je 29-godišnjak predao papire za razvod.

Mladi je nogometaš inače jako osjetljiv na Barbaru, a njezinu je čast nedavno u jednom beogradskom klubu branio šakama. Naime, jedan je bezobrazni gost ustvrdio da se Barbara bavi 'najstarijim zanimanjem', što Borko nije mogao otrpjeti pa su proradile šake. Bio je toliko izvan sebe da su ga prijatelji morali smirivati.

I Barbara na Borka ozbiljno računa jer se nedavno povjerila stanarima Big Brother kuće da njoj 100.000 eura glavne nagrade nije presudno jer 'ima nekoga'.

Inače, Barbara, kao i svi stanari, po tjednu u BB kući zarađuje 100 eura, a dosad su u showu stanari proveli 11 tjedana. Horvat Čagalj, Nirmal Kukić i Duško Bogdanović za pet dana boravka u kući dobili su 1500 eura.

I bivšoj Kraljici Hrvatske Tini Katanić bilo je ponuđeno da uđe u Big Brother kuću i to za vrtoglavih 15.000 eura no ona je to nakon konzultacija s odvjetnikom ipak odbila.

























Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:26