SUOČAVANJE U BIG BROTHERU

Marina: Da, kriva sam za preljub; Njezin bivši zaručnik: Da, kriva si po svim točkama...

Kada je upitana je li njoj trebalo nešto više od prijateljstva, Marina je rezignirano priznala da joj je 'očito trebalo više od prijateljstva'
 Screenshot / RTL

Vidno rastresena Marina u srijedu se pojavila u Big Brotherovoj sudnici gdje je morala priznati svoje grijehe, prenosi RTL.

Big Brother je Marinu optužio za preljub, što ona nije niti pokušala poreći. 'Kriva sam za preljub, nemam što to puno objašnjavati', rekla je Marina. Sudac Neno ju je tada zatražio da opiše svoj odnos s Romanom:

'Moj odnos s Romanom je počeo kao prijateljski, a to u što se pretvorio iskreno ne znam objasniti. Kada netko živi u ovakvoj zajednici kao što to mi radimo, sasvim je prirodno i normalno da ti treba jedna osoba na koju ćeš se uvijek moći osloniti. Za mene je to bio Romano', rekla je Marina na sudu.

Kada je upitana je li njoj trebalo nešto više od prijateljstva, Marina je rezignirano priznala da joj je 'očito trebalo više od prijateljstva'. Romano je njezino svjedočenje pratio ozbiljna lica, ne pokazujući puno emocija, osim nelagode.

Odlučan da istjera istinu o Marini, Big Brother je tada pozvao njezinog bivšeg zaručnika Sašu Muheka na klupu za svjedoke. Marini se to nimalo nije svidjelo.

'Neugodno je biti u mojoj situaciji, to svakako', odgovorio je Muhek na pitanje Big Brothera o tome kako se osjeća. Big Brother je tada od Saše tražio da se izjasni o Marininim postupcima. 'Kriva je za preljub po svim točkama', rekao je Saša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:24