NOVA ROMANSA

Khloe konačno iza sebe ostavila prevaranta Tristana, viđa se s novim misterioznim muškarcem: ‘Hej, nije košarkaš!‘

Kim Kardashian upoznala je Khloe s njezinim sadašnjim partnerom na večeri prije nekoliko tjedana

Khloe Kardashian

 Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Reality zvijezda Khloe Kardashian navodno je pronašla novog partnera nakon što je proživjela ljubavni brodolom sa svojim bivšim partnerom Tristanom Thompsonom, navodi People. Izvor je otkrio za People da je veza tek na početku, ali da se Khloe osjeća odlično sa svojim novim, tajanstvenim muškarcem.

Naime, Kim Kardashian je na jednom večeri, prije nekoliko tjedana, Khloe upoznala s njezinim sadašnjim partnerom, privatnim ulagačem u kapital.

Kako govori izvor, Khloe je u subotu, nakon plesnoga recitala njihove četverogodišnje kćeri True, bila na obiteljskom ručku s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom. Međutim, bivši par razgovara samo kada je riječ o njihovoj kćeri.

Slavna članica Kardashian klana demantirala je glasine da izlazi s 'još jednim NBA igračem' te je na Instagramu objavila da to 'definitivno nije istina!!!', dodajući kako se ne viđa ni s kim te da je sretna i isključivo fokusirana na svoju kćer i sebe.

Njezina izjava uslijedila je nakon što je osobna trenerica Maralee Nichols tužila Thompsona jer joj nije htio plaćati alimentaciju. Oni su mjesecima bili u seksualnoj vezi, a na kraju su dobili i sinčića Thea.

Izvor je za People kasnije otkrio da je njegova nevjera 'dotukla' Khloe te da 'više nikada neće biti s njim'.

image

Tristan Thompson

Anatoliy Cherkasov/Nurphoto Via Afp

Drama o prevari odigrala se i u nedavno emitiranom finalu reality showa 'The Kardashians' na Huluu, kada je Khloe komentirala cijelu situaciju.

- Nije lako, ali mislim da je to i neka vrsta terapije, rekla je.

- Volim vidjeti kako ostatak moje obitelji reagira na stvari i kako se svi zajedno okupljamo u teškim situacijama, zaključuje Khloe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:37