OPET SU PRETJERALE

Kardashianke opet na udaru fanova: ‘Kakva ste vi to obitelj, izgledate umjetno, pogotovo ti Kim...‘

Reality zvijezda se nije osvrnula na kritike, a zadnji put su je čak optužili da je namjerno izbrisala pupak sa svog tijela

Kim Kardashian

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Novi dan, novi razlog za napad fanova na Kim Kardashian. Ovog puta objavila je ono za što je ona mislila da je glamurozna božićna fotografija svoje obitelji međutim ubrzo su krenule kritike u komentarima.

Optužili su je za širenje sotonizma, drugi su komentirali lošu frizuru njene sestre Kourtney Kardashian, a treći da je pretjerala s photoshopom.

“Ali zašto? Je li tako teško slikati se zajedno? Nije li teže sve fotošopirati? Ova obitelj je zbunjujuća”, “Zaboravile ste se slikati sve zajedno, ha?”, “Sve izgledate fotošopirano, osobito ti Kim”, nizali su se komentari.

Kim se nije osvrnula na kritike, no ovo nije prvi put da je optužena za fotošopiranje slika. Prije nekoliko mjeseci njezini pratitelji su primijetili da je reality zvijezdi nedostajao pupak kada je podijelila sliku gdje nosi odjeću svoga brenda Skims.

Međutim, Kim je demantirala optužbe kada je napisala: “Hajde ljudi, ozbiljno! Ovo je tako glupo! Tvrditi da sam fotošopirala pupak?”

Inače, 42-godišnja poduzetnica se ove godine i službeno razvela od repera Kayne Westa koji je svojim kontroverznim ponašanjem dospio na brojne naslovnice, a ono što je možda najgore sjelo publici bilo je njegovo javno podržavanje Hitlera.

- On je izmislio autoceste, izumio je mikrofon kojim se ja koristim kao glazbenik. U javnosti ne smijemo reći da je učinio nešto dobro, dosta mi je toga. Dosta mi je etiketiranja, svaki čovjek je dao nešto vrijedno, pogotovo Hitler. Volim Hitlera, izjavio je jednom prilikom.

image

Kim Kardashian i Kanye West 2020.

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

I sama reality zvijezda nedavno je komentirala kako se snalazi u zajedničkom odgajanju djece s Westom požalivši se da je izrazito teško. Nedavno su postigli dogovor oko skrbništva svoje djece pa će Kim mjesečno dobivati 200 tisuća dolara alimentacije od repera s kojim će dijeliti skrbništvo, iako će navodno ona provoditi većinu vremena s djecom.

Bivši bračni par ima četvero djece; North (9), Sainta (6), Chicago (4) i Psalma (3).

image

Kim Kardashian sa svojom djecom

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:39