STIŽE ‘1923.‘

Kako će se Helen Mirren i Harrison Ford snaći s pandemijom, povijesnom sušom i Velikom depresijom?

1923., sljedeći dio priče o porijeklu Yellowstonea, bit će dostupan za stream samo na SkyShowtimeu od 16. siječnja

Harrison Ford i Helen MIrren

 James Minchin/James Minchin Iii/paramount+

Dugo očekivana nova originalna dramska serija 1923., u kojoj glume dobitnica Oscara Helen Mirren i nominirani za Oscara Harrison Ford, a koju je kreirao Taylor Sheridan, nominiran za Oscara, bit će dostupna za gledanje samo na SkyShowtimeu od 16. siječnja. Na dan lansiranja bit će dostupna prva epizoda, a sljedeće će izlaziti tjedno.

1923., sljedeći nastavak priče o podrijetlu Duttonovih, predstavit će novu generaciju te obitelji, koju predvode patrijarh Jacob (Ford) i matrijarh Cara (Mirren). Serija će istraživati ​​rano 20. stoljeće, kada su pandemije, povijesna suša, kraj prohibicije i Velika depresija harali planinom na Zapadu i među Duttonima koji je zovu domom.

image

Helen Mirren kao Cara Dutton u ‘1923.‘

James Minchin/James Minchin Iii/paramount+

Osim Forda i Mirren, u 1923. glume i Darren Mann (Životinjsko carstvo), Michelle Randolph (A Snow-White Christmas), James Badge Dale (Hightown), Marley Shelton (Vrisak), Brian Geraghty (Veliko nebo), Aminah Nieves (Blueberry) i Jerome Flynn (Igra prijestolja).

image

Harrison Ford kao Jacob Dutton u ‘1923.‘

James Minchin/James Minchin Iii/paramount+

Seriju su producirali MTV Entertainment Studios, 101 Studios i Bosque Ranch Productions, a izvršni su joj producenti Taylor Sheridan, John Linson, Art Linson, David C. Glasser, Ron Burkle, David Hutkin, Bob Yari i Ben Richardson.

1923. je najnoviji dodatak Sheridanovu rastućem popisu na SkyShowtimeu, koji uz 1883. i Gradonačelnika Kingstowna uključuje Tulsa Kinga i nadolazeću seriju Lioness.

SkyShowtime bit će dostupan putem web stranice www.skyshowtime.com te putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android devices, Android TV, Google TV i LG TV. U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori. Srbiji i Sloveniji streaming sadržaj sa SkyShowtimea dostupan je po cijeni od 5,99 eura mjesečno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:52