NIKITI JE BILO DOVOLJNO

JOŠ JEDNA STANARKA ODUSTALA OD BIG BROTHER SHOWA 'Ovo je bilo nezaboravno iskustvo, ali jedva čekam baciti se u zagrljaj dečku'

 
Nikita Dajčer i Antonija Blaće prije ulaska u kuću
 Darko Tomaš / CROPIX

‘Ušla sam u Big Brother kuću jer sam htjela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane’, rekla je turistička tehničarka iz Lovrana Nikita Dajčer koja je u ponedjeljak poslijepodne napustila kuću Big Brothera.

Ovoj zaljubljenici u životinje, crossfit i adrenalinske sportove bilo je dovoljno tjedan dana da vidi što ju je zanimalo, a svoj kratkotrajni dom u reality showu napustila je nakon što je istekao rok od 24 sata u kojem je imala pravo na promjenu odluke.

‘Bilo je oscilacija u kuću, boljih i lošijih trenutaka, ali ovo je jedno nezaboravno iskustvo i pamtit ću ga samo po pozitivnim stvarima’, rekla je Nikita i dodala kako ne može dočekati baciti se u zagrljaj dečku Dinu. Otkrila je i svog favorita za koejg će nastaviti navijati kad izađe iz kuće:

Orky je toliko neiskvarena i iskrena osoba. On nema maske, što misli to i kaže i apsolutno navijam na njega’, rekla je.

Nikita je vlasnica kozmetičkog salona koja je biznis počela prije 10 godina doslovno iz ničega: ‘Nisam imala nikakvu financijsku pomoć, jednostavno sam sama sebi rekla da ću uspjeti! Inat me doveo do uspjeha!’

Gledatelji na društvenim mrežama nisu pokazali veliko razočaranje njezinim odlaskom, no više ih je istaknulo da ih nervira što stanari izaze ‘kako im puhne’.

Zagreb, 270118.
Oporovecka ulica.
U RTL-ovom studiju zapocela je nova sezona reality showa Big Brother i predstavljeni su stanari kuce Velikog brata.
Na fotografiji: Nikita Dajcer, Antonija Blace i Bojana Loncarevic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomaš / CROPIX
Nikita Dajčer, Antonija Blaće i Bojana Lončarević prije ulaska u BB kuću

‘Šta je i ulazila koji klinac? Oduzela nekom priliku....nju kad sam gledala bacala me u depresiju…’, ‘Neka je otišla, ionako neće nikome falit’, ‘Ne razumijem zašto ljudi uopće ulaze ako nisu spremni na takve uvjete, pa koliko je njih ostalo, i kladim se da bi bili puno zanimljiviji nego sve ove labilne osobe koje ne znaju šta će same sa sobom…’, ‘Što im niste dali da potpišu ugovor da nema odustajanja... ovo je jadno postalo’, neki su od komentara, piše RTL.

Javio se i jedan Nikitin navijač: ‘Svi ste jaki na riječima, a nemate pojma kako se cura osjeća i što ju je mučilo unutra... Bila je najnormalnija i najpristojnija u kući i definitivno je bila moj favorit!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 23:09