LAMAR ODOM

Ispovijest bivšeg od Khloe Kardashian: ‘Moja ljubavnica ju je zvala jer je mislila da sam se predozirao‘

Bivši sportaš i Khloe vjenčali su se 2009., nakon samo 30 dana poznavanja, a razveli se 2013.

Lamar Odom i Khloe Kardashian 2012.

 Frederic J. Brown/Afp

Reality zvijezda Khloe Kardashian pojavila se na naslovnici magazina Sorbet oduševivši svoje pratitelje novom frizurom.

image

Khloe Kardashian

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Objašnjavajući izbor 38-godišnje reality zvijezde kao lica za naslovnicu, urednici Sorbeta napisali su: “Nema puno ljudi na svijetu koje ne treba posebno predstavljati, a Khloe Kardashian jedna je od njih, svi je znaju".

Majka dvoje djece, koja ima četverogodišnju kći True i četveromjesečnoga sina s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom dočekala je Novu godinu, kaže, skromnim slavljem sa svojim prijateljicama.

Khloe koja je prošla kroz mnoge uspone i padove prošle godine, podijelila je i Instagram story s jednom motivirajućom porukom.

- Ponavljajte za mnom: Ulazim u najbolju godinu svoga života!, napisala je.

Međutim njenu želju za sjajnom godinom pokvario joj je odmah njezin bivši suprug Lamar Odom koji je progovorio o svojoj uporabi droge i kako je to utjecalo na njihov brak.

image

Lamar Odom

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Odom je u svom novom specijalu za TMZ “Seks, droga, Kardashiansi” progovorio o trenucima kada bi se čak drogirao s drugim ženama za vrijeme njegova braka s Khloe.

- Toliko sam pretjerao s drogom da je jedna žena nazvala Khloe i rekla “Moraš doći po njega. On će poludjeti. Ubit će se", prisjeća se on.

Bivši sportaš i Khloe vjenčali su se 2009., nakon samo 30 dana poznavanja. Razveli su se 2013., no razvod je okončan tek 2016.

Poslije razvoda, Odom je otvoreno govorio o svojoj borbi s ovisnosti, a jednom je situacija toliko izmaknula kontroli, kada je pomiješao kokain, alkohol i seksualni stimulans da je bio stavljen na aparate za održavanje života.

Prije, ali i nakon što je 2014. najavio povlačenje iz profesionalne košarkaške karijere, bivši sportaš često se našao u vijestima zbog krivih razloga. Godine 2013. uhićen je zbog vožnje pod utjecajem droge, kako se smatra.

U to je vrijeme bio u braku s Khloe, a bivši par imao je 2011. reality show “Khloe & Lamar” koji je samo godinu dana nakon početka emitiranja otkazan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:49